PUDIN DE PANETTONE
Ingredients:
-
300 g de panettone.
-
500 ml de llet.
-
3 ous casolans.
-
120 g de sucre.
-
caramel.
-
Essència de taronja. ( unes 6 gotes)
-
1 cullerada de postre de essència de vainilla.
-
Ratlladura de una llima.
-
Perles de xocolata.
Elaboració:
-
Començarem escalfant lo forn a 170º, seguidament agafem la llet i
li afegim los tres ous, lo sucre, la essència de taronja i la
ratlladura de la llima i remenem amb un batedor per mesclar-se tots
els gustos.
Un
cop tot mesclat anirem tirant-li les perles de xocolata i lo
panettone a trossos per que es quedi tot remullat, remenem be.
Al
motlle li tirem lo caramel i tota la preparació que em fet.
Posem
lo motlle al forn al bany maria uns 50 minuts a 165º.
Traurem
del forn i deixarem refredar a la nevera un parell d'hores.
Podem
decorar amb fruites del bosc.
Com
queda millor es amb postres que siguin una mica durs, en aquest cas
uns trossos de panettone i pandoro que ens han sobrat estos Nadals.
BON
PROFIT!!!!!
2 comentarios
Hummm... que bo...
ResponEliminaUnes bones postres d'aprofitament!!!! Gràcies per la idea, Francesc!!!
ResponEliminaPetons!
Olga