BORRAINES

Per 10:47 , , ,




Ingredients:
                                                                                                   
- 15 fulles tendes de borraina o borratja            
- 400 gr de farina
- 1 sobre de llevadura Royal  
- 1 ou
- Sal
- Aigua amb gas o sifó
- oli d'oliva verge
- Mel de qualitat 


Preparació:  

Mesclem 400gr. de farina amb 1/2 sobre de Llevat en pols a un voli un polsim de sal , afegint-hi l'ou i l'aigua amb gas o sifó i anirem remenant fins que es faci una pasta homogenica.
El punt de la pasta ha de ser una mica clara per que no en quede masa a la fulla .
Mentrestant a una paella tindrem l'oli ben calent i anirem posant-li les fulles pasades per la pasta fins que quedin cruixents.
Les retirarem i les posarem en paper absorbent .
Quant estan a punt de menjar es tirará la mel per damunt i ja estaran llestes per menjar.


BON PROFIT!!!




                                                        

Altres receptes

1 comentarios