ENROLLATS D'ESPINACS

Per 14:31 , ,








Aquesta recepta a segut extreta del bloc “COCINANDO ENTRE OLIVOS”



Ingredients:

-          300 g de fulles d’espinacs.
-          1 iogurt natural.
-          1 ou.
-          100 g de farina.
-          50 ml d’oli.
-          16 g de llevadura royal.
-          1 polsim de sal.



Farcit:

-          1 terrina de philadelphia, o mascarpone.
-          50 g de nous.


Elaboració:

Batrem tots els ingredients.

Escampem la massa en una bandeja damunt de paper vegetal.

Col·locarem dintre del forn escalfat a 180º uns deu o dotze minuts.

Deixarem refredar la planxa deixant la part mes fina fora pera quant enrotlla-se’m se’ns vegi bé .

Escamparem lo formatge per la planxa i tirarem les nous per sobre.

Tot seguit enrotllarem la planxa per la part més ampla.

Tallarem a rodanxes i ja estarà preparat per menjar.

 A gaudir-ho.



Bon profit!!!


Altres receptes

1 comentarios

  1. Francesc, me encanta este rollito que has preparado.
    Me gustan mucho las espinacas aunque en mi casa no estén muy de acuerdo con ese gusto, así que probaré tu receta aunque me la haga para mí sola.
    Besos

    ResponElimina