ENTREPÀ FRED

Per 00:53 ,







Ingredients:


-          Pa de motlle.
-          2 tomates d’ensalada.
-          Tomates de fregar el pa.
-          Ensiam.
-          Cogombres petits.
-          Ous bullits 3 u.
-          Pernil dolç.
-          Formatge.
-          Gambes pelades.
-          Tonyina.
-          Maionesa.









Elaboració:



Agafem un motlle rectangular i el folrem de paper de film.
Agafem unes llesques de pa de motlle i les freguem en tomata .
Cobrim el fons del motlle en les llesques del pa en la tomata cap amunt, li afegim l’ensiam i el cogombre, unes rodanxes d’ou i unes gambetes.
Col·loquem un altra vegada les llesques de pa sucat en tomata i damunt la tonyina, tomata, pernil dolç , al vostre gust .
Tornarem a afegir-li més pa sucat en tomata i la resta del ingredients i taparem en la resta del pa i esta vegada la banda fregada en la tomata la col·loquem de cara dins als ingredients.
El pa de motlle el gastarem sense crosta, i anirem intercalant les juntes del pa per que no sen desmonte al tallar-lo.
Un cop tot fet, el  taparem en lo film i farem pressió sobre el pastís per que quedi ben tupit.
Fiquem a la nevera a refredar-se unes hores i passat el temps, el desmotllem i l’untem en la maionesa.
Decorem amb unes anxoves o el que ens vingué de gust.


Bon profit!!!   

Altres receptes

2 comentarios

  1. Te molt bona pinta, i sense gaire complicacions!
    Ideal per els dies de calor que no tens ni ganes d´encendre el foc!
    Petons

    ResponElimina
  2. tens rao, pots estar tot el mati a la platja i tindreu preparat a la nevera fins l'hora de menjar ,je,je i sorpendre als teus amb un bon dinar. una abraçada i molt petons.

    ResponElimina