POLLASTRE A LA LLIMONA

Per 15:37 ,





A l’hort on son les carxofes que vos vaig presentar al seu moment, en mon tio inclòs, la seva senyora té un petit corral en unes quantes bestioles, entre elles uns pollastres que de vegades arriben a pesar 4 o 5 k. Sobradament.
En aquell moment es quant decideixen regalar-nos-en algun .
Es un gust extraordinari, sense anar més lluny els meus fills al principi no es creien que aquell animaló era un pollastre, el seu gust era desconegut i les seves dimensions també.
Ara ja ens em acostumat.
Quant en tenim un a casa hi ha festa major.      







Ingredients:

- 1 pollastre casolà.
- 2 llimones.
- 1 cabeça d’alls.
- julivert.
- 1 ceba.
- pebre negre.
- oli
- sal.










Elaboració:


Tallem el pollastre a trossos i salpebrem.
Anem col·locant els trossos de pollastre a una safata per introduir-lo al forn.
Un cop escampat per la safata li afegirem un rajolí d’oli d’oliva, els alls, la ceba tallada i el julivert.
Posarem al forn a una temperatura de uns 180 ºC anirem pegant-li la volta i quant estigué a meitat cocció li afegirem la llima tallada a rodanxes pel damunt del pollastre.
Quant sigui ben cruixent apaguem lo forn i estarà llest per menjar.



Bon profit!!!    

Altres receptes

1 comentarios