PELL DE RAP
Ingredients:
-          la pell de dos raps.
-          1 porro.
-          1 Carlota.
-          ½ ceba.
-          Farina de tempura. 
-          Sal en escames.
Pebre.
Elaboració:
Es netegen les pells del rap d’espines i netegem be baix al grifo de l’aigua.
Cuinarem les pells amb aigua i la  verdura durant uns 40 minuts a foc lent.
Un cop bullides les retirem del foc i deixem escorrent un bon rato.
A un bol preparem la farina de tempura i quant segui l’oli ben calent passem la pell tallada a trossos  per la farina i després fregim fins que segui ben cruixent.
Un cop tret de l’oli deixem sobre paper absorbent triant-li la sal i el pebre en aquest moment.
Es serveix ben calent i amb un bon tros de llimona.
Bon profit!!!  


1 comentarios
l'atre dia la peixatera em va dir que ho fes i vaig posar cara rara... i ara tu! ;) petonets
ResponElimina