PELL DE RAP

Per 15:56 , ,











Ingredients:

-          la pell de dos raps.
-          1 porro.
-          1 Carlota.
-          ½ ceba.
-          Farina de tempura.
-          Sal en escames.
Pebre.











Elaboració:

Es netegen les pells del rap d’espines i netegem be baix al grifo de l’aigua.

Cuinarem les pells amb aigua i la  verdura durant uns 40 minuts a foc lent.

Un cop bullides les retirem del foc i deixem escorrent un bon rato.

A un bol preparem la farina de tempura i quant segui l’oli ben calent passem la pell tallada a trossos  per la farina i després fregim fins que segui ben cruixent.

Un cop tret de l’oli deixem sobre paper absorbent triant-li la sal i el pebre en aquest moment.

Es serveix ben calent i amb un bon tros de llimona.


Bon profit!!! 


Altres receptes

1 comentarios

  1. l'atre dia la peixatera em va dir que ho fes i vaig posar cara rara... i ara tu! ;) petonets

    ResponElimina