LLIMONADA DE TUNÍSIA

Per 10:59

L’altre dia a festes del meu poble estàvem a un bar amb uns companys fen un rapitenc, i  va sortir el tema del meu bloc, ells no ho sabien i els varem explicar una mica en que consistia, els vaig fer cinc cèntims, llavors els vaig explicar que cada mes hi ha blocs que fan una proposta amb un ingredient i s’ha de fer una recepta relacionada amb el tema, els vaig dir que aquets mes d’Agost era la llimonada i que jo no en tenia ni idea de fer-ne.

Llavors una d’elles em va explicar que avia fet un viatge a Tunisia i allí a un venedor ambulant en va tastar una de molt saborosa, i que al lloc on estava allotjada li van explicar com es feia.
Em de tindre en comte que allí es tota una institució no es un sol suc de llimona.
Jo sense dubtar-ho un moment em vaig apuntar la seva recepta hi la vaig realitzar.

Aquí vos deixo el resultat, una molt bona llimonada i molt refrescant.
Amb aquesta recepta participo a memòries d’una cuinera espero que sigui del vostre gust.






Ingredients per dos litres de llimonada:


-          500 g de llimones.
-          Sucre al gust.( uns 150 g)
-          Aigua uns 2 litres.
-          Un colador fi.






















Elaboració:


Lo primer dia tallarem les dos bases de la llimona, jo en vaig ocupar un parell, les vaig rentar be amb aigua i llavors les vaig introduir a un bol cobertes d’aigua, així es tenen que tindre un dia, i cada unes cinc hores els canviarem d’aigua.

Al dia següent les tallarem cada llimona amb vuit trossos i els tirem a una olla els cobrim d’aigua i els tenim bullin uns 20 minuts a foc lent.

Un cop bullit escorrerem i  deixarem refredar.

Amb una batedora picarem la llimona juntament amb un litre d’aigua i pasarem pel colador reservant el suc, la polpa obtinguda la tornem a la batedora amb mes aigua i tornem a batre, tornant a colar-ho.

Li afegirem el sucre i remenem cada cop que anem a fer-ne un tas.

Refredarem quasi fins a estar semi granissat i ja es podrà consumir.
Em vaig càrrec de que es un poc elaborada però val la pena i et recompensa des de  el seu primer glop.

Bon profit!!!

Altres receptes

2 comentarios

  1. Segur que així queda boníssima! Quantes maneres originals de fer llimonada estem descobrint

    ResponElimina
  2. Ostres Francesc! ara que t'anava a contestar el mail ja veig que has pogut publicar!!! genial! Moltíssimes gràcies per participar!!! (PD: quan entris al teu perfil de Blogger, a sota hi ha una opció que es diu: no cerrar sesión. Mira de que no estigui activada a veure si així et deixa comentar.) Petonets

    ResponElimina