PANELLETS DE BALDANA

Per 13:44 , ,

Ara que ens acostem a la castanyada i tots estem pensant en fer panellets, jo us proposo aquesta recepta per sorprendre als invitats, uns panellets d’aperitiu per anar fent boca.








Ingredients:

-          2 baldanes d’arròs.
-          Mel.
-          Avellanes torrades.
-          Crocant.
-          Un motlle de fer bombons.









Elaboració:

Desfem les baldanes traient-les la pell i desprès les esmicolem amb una forquilla fins que siguin ben soltes.

Un cop així li afegirem un parell o tres de cullerades de mel pel sobre i introduirem al microones uns 20 segons a mitja temperatura.

Remenarem be per mesclar la mel i anem omplint els motlles fins la meitat.

Llavors li posem una avellana dins i acabem d’omplir el motlle fins dalt procurant pressionar una mica per que es desmuntin be.

Un cop tots els motlles plens, els desemmotllarem i els pasarem pel crocant.

Els col·loquem a una safata i gratinarem un parell de minuts al forn.

Igual es poden menjar calents com freds.





Bon profit!!!














Altres receptes

3 comentarios