PANELLETS DE BALDANA
Ara que ens acostem a la castanyada i tots estem pensant en fer panellets, jo us proposo aquesta recepta per sorprendre als invitats, uns panellets d’aperitiu per anar fent boca.
Ingredients:
- 2 baldanes d’arròs.
- Mel.
- Avellanes torrades.
- Crocant.
- Un motlle de fer bombons.
Elaboració:
Desfem les baldanes traient-les la pell i desprès les esmicolem amb una forquilla fins que siguin ben soltes.
Un cop així li afegirem un parell o tres de cullerades de mel pel sobre i introduirem al microones uns 20 segons a mitja temperatura.
Remenarem be per mesclar la mel i anem omplint els motlles fins la meitat.
Llavors li posem una avellana dins i acabem d’omplir el motlle fins dalt procurant pressionar una mica per que es desmuntin be.
Un cop tots els motlles plens, els desemmotllarem i els pasarem pel crocant.
Els col·loquem a una safata i gratinarem un parell de minuts al forn.
Igual es poden menjar calents com freds.
Bon profit!!!
3 comentarios
Caram! M'agrada la idea
ResponEliminaQue original!!
ResponEliminaSalutacions
Ostes que original!!
ResponEliminaBona cuina