XIPS DOLÇOS DE MONIATO
. Ingredients :
- 1 moniato.
- Oli.
- Sucre
Elaboracio:
Es neteja lo moniato i es pela, llavors en una mandolina es talla ben finet.
Posem una paella al foc amb oli de gira-sol, i quant es calent es van tiran les rodanxes de moniato, es van tombant fins que siguin cuites, les traurem del foc i les posarem damunt de paper absorbent.
Quant el tinguérem tot cuit li tirarem el sucre pel damunt i ja es pot menjar.
Bon profit!!!
6 comentarios
estem poc acostumats a fer servir el moniato fregit i és riquíssim.
ResponEliminaBona pensada
Hola Francesc
ResponEliminaCrec que som molts que aquest cap de setmana estem descobrint el moniato.
La teva proposta és mol interessant, pel que veig el comentari que t'ha fet la Núria aviat en menjaré.
Bona cuina
jo realment nomes coneixia la recepta meva i al forn pero m'he quedat parat de totes les opcions que tenim amb els moniatos. gracies pels comentaris
ResponEliminahan trionfat les xips a la xarxa!!!!! un aperitiu fantàstic!!! molts petonets
ResponEliminaHola! La Judith ens ha fet arribar la recepta, que em sembla que no ens havies deixat l'enllaç i no la teníem fitxada per l'índex... i ningú es pot perdre la versió dolça de les xips! Què bones!
ResponEliminaUna abraçada i gràcies!
Sandra
perdoneu pero els vaig penjar pero em sembla que al lloc que no era.
ResponEliminauna abraçada Sandra