HAMBURGUESES MINI
Avui us presento una recepta que per a tots es molt coneguda, però amb una presentació diferent, per a prepara uns aperitius o be un sopar informal.
Ingredients:
- 500 g de carn picada.(vedella i porc).
- Panets mini d’hamburguesa.
- 1 paquet de brots tendres.
- Ous de guatlla.
- Philadelphia.
- Paté de cérvol.
- Pebrot.
- 1 ceba.
- Formatge manxego.
- Formatge per fondre.
- 1 tomata.
- 1 all.
- Julivert.
- Mostassa.
- Ketchup.
- Cúrcuma.
- Adob canari.
- Curri.
- Curri picant.
- Sal i pebre.
Elaboració:
En un bol sal pebre la carn picada i la treballem amb les mans.
Separem porcions de carn picada segons els tipus i quantitat de cadascuna de les classes que vulgueu realitzar.
Partim els panets pel migs i els torrem a la torradora o al forn.
Americana:
Agafeu boles de carn i les aixafeu amb les mans fins fer el diàmetre del panet i fen ell gruix que cadascú li agradi mes. Rostim les hamburgueses a la planxa.
Agafem el panet i a sobre poseu uns brots tendres, a sobre la ceba torrada, desprès una rodanxa de tomata i damunt l’hamburguesa i lo formatge.
Acabant-ho amb un ou de guatlla ferrat.
Amb paté de cérvol i curri.
Agafem una porció de picolat i li afegim un polsim de curri de cada classe i una mica de cúrcuma i ho mesclem tot, tornem a muntar les hamburgueses.
Agafem els panets torrats i li posem a sobre un trosset de paté de cérvol i a sobre l’hamburguesa i un ou de guatlla .
De pebrot i picant:
Agafem una porció de picolat i li afegim una cullerada d’adob canari un polsim de xile picat . ho mesclem tot i les rostim.
Tallem pebrot i lo fem a la planxa.
Agafem lo pa torrat li posem un tros de pebrot l’hamburguesa i damunt un tros de manxec.
Philadelphia en all i julivert:
Agafem la ultima porció de picolat i li tirem all i julivert picat i remenem be.
Rostim les hamburgueses.
Agafem lo panet, l’untem amb lo formatge, posem a sobre l’hamburguesa i damunt un tros de formatge de fondre.
Bon profit !!
1 comentarios
Un aperitiu molt vistós i original. Ideal tant per adults com per a nens.
ResponEliminaEl resultat parla per si sol.
Una salutació,
www.unestapes.blogspot.com