HAMBURGUESES MINI

Per 04:39 , ,



Avui us presento una recepta que per a tots es molt coneguda, però amb una presentació diferent, per a prepara uns aperitius o be un sopar informal.



Ingredients:



-          500 g de carn picada.(vedella i porc).
-          Panets mini d’hamburguesa.
-          1 paquet de brots tendres.
-          Ous de guatlla.
-          Philadelphia.
-          Paté de cérvol.
-          Pebrot.
-          1 ceba.
-          Formatge manxego.
-          Formatge per fondre.
-          1 tomata.
-          1 all.
-          Julivert.
-          Mostassa.
-          Ketchup.
-          Cúrcuma.
-          Adob canari.
-          Curri.
-          Curri picant.
-          Sal i pebre.



Elaboració:


En un bol sal pebre la carn picada i la treballem amb les mans.
Separem porcions de carn picada segons els tipus i quantitat de cadascuna de les classes que vulgueu realitzar.
Partim els panets pel migs i els torrem a la torradora o al forn.









Americana:

Agafeu boles de carn i les aixafeu amb les mans fins fer el diàmetre del panet i fen ell gruix que cadascú li agradi mes. Rostim les hamburgueses a la planxa.
Agafem el panet i a sobre poseu uns brots tendres, a sobre la ceba torrada, desprès una rodanxa de tomata  i damunt l’hamburguesa i lo formatge.
Acabant-ho amb un ou de guatlla ferrat.










Amb paté de cérvol i curri.

Agafem una porció de picolat i li afegim un polsim de curri de cada classe i una mica de cúrcuma i ho mesclem tot, tornem a muntar les hamburgueses.
Agafem els panets torrats i li posem a sobre un trosset de paté de cérvol i a sobre l’hamburguesa i un ou de guatlla .









De pebrot i  picant:

Agafem una porció de picolat i li afegim una cullerada d’adob canari un polsim de xile picat . ho mesclem tot i les rostim.
Tallem pebrot i lo fem a la planxa.

Agafem lo pa torrat li posem un tros de pebrot l’hamburguesa i damunt un tros de manxec.










Philadelphia en all i julivert:

Agafem la ultima porció de picolat i li tirem all i julivert picat i remenem be.

Rostim les hamburgueses.
Agafem lo panet, l’untem amb lo formatge, posem a sobre l’hamburguesa i damunt un tros de formatge de fondre.











Bon profit !!

Altres receptes

1 comentarios

  1. Un aperitiu molt vistós i original. Ideal tant per adults com per a nens.

    El resultat parla per si sol.

    Una salutació,

    www.unestapes.blogspot.com

    ResponElimina