PICANTONS AMB FOIE A LA CERVESA
Aquesta recepta me la va donar un dia l’amic Tasio al mig d’un supermercat i jo li vaig dir que no n’havia menjat mai així (els picantons) i que un dia provaria de fer-la. Aquest dia ja arribat i aquí teniu el resultat. Tasio espero que em puntues amb bona nota la recepta, aquí a casa ja ho van fer. Espero compartir moltes més receptes amb tu. Gràcies.
Ingredients :
- 3 picantons.
- 1 pot de foie.
- 3 cerveses de qualitat. Jo vaig gastar la Alhambra reserva 1925.
- Sal i pebre.
Elaboració:
Es netegen els picantons i es salpebren.
Després untem la pell del picantó amb lo foie fins que estigui tot ben untat.
Els clavem a la cervesa i els introduïm al forn que tindrem escalfat a 180 graus.
Anirem regant els picantons amb la cervesa que cau a la safata del forn.
Els tindrem uns 35 minuts o fins que siguin cuits.
Bon profit !!!
6 comentarios
Francesc,
ResponEliminaQue delicia de pollo... eu gosto muito feito assim fica com um sabor delicioso : )
Baci
Me quedat amb la boca oberta al veure aquesta foto!! Quina manera de cuinar!! jejejjej que original i fàcil, m'ha encantat; i aquesta cervesa que utilitzes és molt bona!
ResponEliminaPetons
Hola Francesc!! He vist el teu comentari al meu bloc. Gràcies per seguir-me, jo també ho vaig fent, amb el teu permís.
ResponEliminaUna abraçada!
Eduard.
(De plat en plat)
Ostres!!! Amb les ampolles de cervesa al forn!!!! No ho hagués dit mai......S'haurà de provar....jejejejej!!!
ResponEliminaUna abraçada,
Olga
Ostres! I no es trenquen les ampolles dins del forn?. Una abra cada.
Eliminaho he ent`s bé? Clavats a la cervessa? Original manera de cuinar-los i així untats amb foie han d'estar ben bons.
ResponEliminaPTNTS
Dolça