PICANTONS AMB FOIE A LA CERVESA

Per 11:22 ,

Aquesta recepta me la va donar un dia l’amic Tasio al mig d’un supermercat i jo li vaig dir que no n’havia menjat mai així (els picantons) i que un dia provaria de fer-la. Aquest dia ja arribat i aquí teniu el resultat. Tasio espero que em puntues amb bona nota la recepta, aquí a casa ja ho van fer. Espero compartir moltes més receptes amb tu. Gràcies.









Ingredients :



-          3 picantons.
-          1 pot de foie.
-          3 cerveses de qualitat. Jo vaig gastar la Alhambra reserva 1925.
-          Sal i pebre.











Elaboració:




Es netegen els picantons i es salpebren.

Després untem  la pell del picantó amb lo foie fins que estigui tot ben untat.

Els clavem a la cervesa i els introduïm al forn que tindrem escalfat a 180 graus.

Anirem regant els picantons amb la cervesa que cau a la safata del forn.

Els tindrem uns 35 minuts o fins que siguin cuits.





Bon profit !!!

Altres receptes

6 comentarios

  1. Francesc,
    Que delicia de pollo... eu gosto muito feito assim fica com um sabor delicioso : )

    Baci

    ResponElimina
  2. Me quedat amb la boca oberta al veure aquesta foto!! Quina manera de cuinar!! jejejjej que original i fàcil, m'ha encantat; i aquesta cervesa que utilitzes és molt bona!
    Petons

    ResponElimina
  3. Hola Francesc!! He vist el teu comentari al meu bloc. Gràcies per seguir-me, jo també ho vaig fent, amb el teu permís.
    Una abraçada!
    Eduard.
    (De plat en plat)

    ResponElimina
  4. Ostres!!! Amb les ampolles de cervesa al forn!!!! No ho hagués dit mai......S'haurà de provar....jejejejej!!!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! I no es trenquen les ampolles dins del forn?. Una abra cada.

      Elimina
  5. ho he ent`s bé? Clavats a la cervessa? Original manera de cuinar-los i així untats amb foie han d'estar ben bons.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina