BOCATA DE TRUITA D'ESPÀRRECS I CARXOFES
Avui es dijous Jarder, i com cada any aquí a les terres de l’Ebre sortim a berenar per les Ermites o simplement es fa un berenar amb els amics.
Nosaltres aquesta tarda em decidit sortir a fer una passejada i mirar com estaven els espàrrecs, afició que te la meva dona. Aquest dies ja es veu gent amb uns bons manolls per les afores de Tortosa i nosaltres aquest cap de setmana passat ja em varem fer uns quants per los”bocates” d’aquesta tarda.
Observeu quins “bocates” de truita que ens em menjat i aquí vos deixo una foto dels que em fet avui, que com podeu comprovar la collita no a segut molt bona.
Ingredients:
- Espàrrecs verds.
- Carxofes.
- Pa.
- Ous.
- Tomates.
- Oli.
Elaboració:
Netegem les carxofes i les tallem a trossos petits.
A una paella en oli d’oliva tirem les carxofes que anirem fregint. Mentrestant netegem els espàrrecs i reservarem.
Quant les carxofes son migs cuites afegim els espàrrecs i anem remenant per que no sens cremin.
A un bol batrem 4 ous.
Un cop cuits els espàrrecs i les carxofes les afegirem als ous amb precaució de no tirar-.li l’oli.
Tot seguit tirem la mescla a la paella i deixem coure la truita.
Quant tenim la truita cuita partim lo pa pel migs el torrem i el freguem amb la tomata.
Afegim oli i sal, posem un bon tros de truita i ja es pot menjar.
Això es uns dels plaers mes grans: un “bocata” d’aquest, menjat al migs de la muntanya i un bon got de vi del priorat.
Bon profit!!!
6 comentarios
tremendo bocata molt bo
ResponEliminaQuin bocata!!! Bonissim!!
ResponEliminaPetons
ostres Francesc, tu sempre ens fas dentetes amb totes les teves trovalles! jajajajaja. petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaHe de confessar que em fas moooolta enveja amb aquest bocata tan sa i tan rebò! La meva mare m'explica que de joveneta, per terres de l'Ebre, acostumaven a fer aquests berenars a les ermites, però no sé si els seus berenars eren tan apetitosos...
ResponEliminaPetons!
Anna
Un bocata deliciós per un bon sopar mmm!!
ResponEliminaT'acabo d'agregar a la llista de blogs que segueixo, i et convido a que facis el mateix.
Petons!
Ohhhh Francesc,
ResponEliminader Spargel weckt viele Erinnerungen in mir, den sammelte ich als Kind in meiner Heimat (Südfrankreich)und meine Mama machte immer ein Omelett daraus!
muchos besos
Irène