PASTÍS DE POMA

Per 03:53 , ,




Ingredients :


-          1 kg de crema pastissera.
-          1 fulla de pasta brisa. (quebrada).
-          3 pomes golden.
-          Gelatina de poma per pintar.
-          Un rajolí de pedro jimenez. PX.
-          Un ou.
-          Sucre.







Elaboració:




Primer que tot prepararem la crema pastissera.

Utilitzem un motlle de silicona rodo.

Cobrim el motlle amb la pasta brisa, la podeu fer vosaltres o comprar-la als super, que ja venen preparades.

Un cop escampada al motlle retallem la sobrant , i ja prepararem lo farcit.

A la crema freda li afegirem lo rajolí de PX i barregem be .







Omplirem el motlle amb la crema fins la meitat i l’escampem amb una espàtula.

Ara pelarem les pomes. Primer li traurem el cor, després les pelarem i partirem per la meitat, i farem talls en forma de mitja lluna procurant que siguin del mateix gruix.

Anirem col·locant la poma pel voltant del pastís .

Finalment nosaltres la varem acabar com el company Albert, en forma de cor.

Després batrem l’ou i pintarem les pomes de forma generosa.

Finalment tirarem una mica de sucre per aportar-li dolçor a la poma.

Enforneu el pastís a 180 ó 190 graus durant uns 45 minuts.

Vigileu-lo be punxant-lo per comprovar si esta cuit.

Deixa refredar un moment i després el pasarem a una safata .









Un cop gelat el pintarem amb gelatina de poma.

Es recomanable pintar-lo un cop i deixar-lo refredar i desprès repetir l’operació per tindre un gruix ben maco de gelatina.


Bon profit !!!!


















Altres receptes

7 comentarios

  1. Un pastís perfecte!!! Si porta crema ja s'ha dit tot. petons

    ResponElimina
  2. Què bonica!!!...i que exquisita ha d'estar!!! ..amb crema!!!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
  3. Felicitats, he decidit atorgar-te el premi Liebster!

    ResponElimina
  4. Bona feina, Francesc...t'ha quedat igualeta !!!

    ResponElimina