PASTÍS DE POMA

Per 03:53 , ,




Ingredients :


-          1 kg de crema pastissera.
-          1 fulla de pasta brisa. (quebrada).
-          3 pomes golden.
-          Gelatina de poma per pintar.
-          Un rajolí de pedro jimenez. PX.
-          Un ou.
-          Sucre.







Elaboració:




Primer que tot prepararem la crema pastissera.

Utilitzem un motlle de silicona rodo.

Cobrim el motlle amb la pasta brisa, la podeu fer vosaltres o comprar-la als super, que ja venen preparades.

Un cop escampada al motlle retallem la sobrant , i ja prepararem lo farcit.

A la crema freda li afegirem lo rajolí de PX i barregem be .







Omplirem el motlle amb la crema fins la meitat i l’escampem amb una espàtula.

Ara pelarem les pomes. Primer li traurem el cor, després les pelarem i partirem per la meitat, i farem talls en forma de mitja lluna procurant que siguin del mateix gruix.

Anirem col·locant la poma pel voltant del pastís .

Finalment nosaltres la varem acabar com el company Albert, en forma de cor.

Després batrem l’ou i pintarem les pomes de forma generosa.

Finalment tirarem una mica de sucre per aportar-li dolçor a la poma.

Enforneu el pastís a 180 ó 190 graus durant uns 45 minuts.

Vigileu-lo be punxant-lo per comprovar si esta cuit.

Deixa refredar un moment i després el pasarem a una safata .









Un cop gelat el pintarem amb gelatina de poma.

Es recomanable pintar-lo un cop i deixar-lo refredar i desprès repetir l’operació per tindre un gruix ben maco de gelatina.


Bon profit !!!!


















Altres receptes

7 comentarios