RENAIXEMENT

Per 10:51





En aquesta entrada no vull presentar-vos un plat, tot i que també està relacionat amb el menjar vull invitar-vos a venir i disfrutar de la festa que fins al diumenge omple els carrers del Casc Antic de Tortosa: LA FESTA DEL RENAIXEMENT.




La ciutat de Tortosa retorna al segle XVI i els seus ciutadans es vesteixen d'època, vestits nobles i ple-vells, espectacles al carrer, mercat d'època, la ruta de la saboga (cantines on és menja i es beu), exhibicions d'abanderats...





Tot per crear un ambient el més realista possible. I per les nits la festa a les avançades de Sant Joan, música celta envoltada de muralles del parador. Tot aquest ambient t'envolta i et transporta a una altra època.




No és necessari pertànyer a cap associació i grup, tothom individualment es pot vestir d'època i gaudir més intensament de la festa. Un exemple vivent és l'Anna, la meva dona, ja que per a ella aquesta festa és de les que més disfruta a pesar de la roba i la calor.



Tres dies intensos, no deixeu perdre la oportunitat de venir, tot i que... Paciència, per la gran cantitat de gent que hi acudeix i la calor. Aquí us deixo un enllaç per què comproveu quina se'n trafega i no us ho penseu dos vegades, veniu i disfruteu del menjar típic de l'època que oferten els restaurants de la ciutat i el gremi de pastissers com la coca de l'emperador i les coquetes del Renaixement. Ja sabeu, ens veiem... Al segle XVI.



Altres receptes

4 comentarios

  1. m´agradaría viure eixa festa i eixe menjar, bsts!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja saps que estas invitada, si tens ocasió algun any tens que vindre, a part de actuacions hi ha molts menjars de l'epoca. molts petons.

      Elimina
  2. Cada any diem que hem de baixar i per una cosa o altra no ho fem. A veure quan ens decidim!!!
    Que vagi molt bé la festa!!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
  3. Mare meva, només veureus amb aquestes vestimentes ja m'agafa una calorada!!! Però segur que us ho passeu d'allò més bé.
    Gaudiu!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina