EMPEDRAT

Per 14:26 ,





Ingredients (per a 2 persones):


- Abadejo esmollat i dessalat (con no, comprat al Mercat de Tortosa).

- Fesols bullits de qualitat.

- 1 Primento verd.

- 1 Primento roig.

- 1 tomata d'ensalada verosa.

- 1 ceba tendra.

- Oli d'oliva.


- Sal.









Elaboració:


En primer lloc, jo ho faig així, passarem una aigua pels fesols per eliminar el suc i que quedin secs.

Agafarem l'abadejo, el qual ja el tindre dessalat (jo sempre el compro al Mercat, qualsevol de les tres parades el tenen boníssim i de qualitat) i el mesclarem amb els fesols, reservem la nevera.








Per l'altra banda tallarem totes les verdures a daus aproximadament d'un cm. Les mesclem i posem la sal i l'oli. Reservem a la nevera fins el moment de menjar.

A l'hora de muntar el plat posem un cercle d'emplatar i posem al seu interior els fesols amb l'abadejo i pel seu voltant les verduretes. També ho podeu fer com es fa tradicionalment que es servir-ho tot mesclat. L'elecció es vostra.




BON PROFIT!!!!

















Altres receptes

2 comentarios

  1. Com m'agrada aquesta recepta a l'estiu!!! La teva presentació m'ha agradat molt i a molta verdura, quina delícia!! petons

    ResponElimina
  2. Fresquet, fresquet!!! Un bon plat d'estiu!!!
    Salut!!!
    Olga

    ResponElimina