PASTÍS DE LLIMA I XOCOLATA

Per 10:58 , ,



Ingredients:


- 150 g. De farina.
- 65 g de mantega.
- 65 g de sucre fi.
- 20 g de farina d'ametlla.
- 20 g de xocolate en pols.

- 1 ou.





Per crema de llima.

- 200 ml de suc de llima.
- 4 ous.
- 200 de sucre.
- 1 cullerada de postre de farina de panís.
- 50 g de mantega.
- ratlladura de pell d'una llima.





Elaboració:

Mesclar en un bol lo sucre fi, la farina d'ametlla, lo xocolate i la farina.
Afegir la mantega a trossos i barrejar amb les mans fins tindre-la incorporada.
Batre l'ou i afegir-lo, continuem amassant fins obtindre una bola, la qual l'emboliquem amb paper de film i reservem com a una hora en la nevera.

Escalfem lo forn a 180º.
Untem un motlle de 22 cm amb mantega i estirem la massa amb un curro fins cobrir tot lo motlle.
Cobrim la massa amb paper de enfornar i omplim amb llegums seques per poder fornejar uns 20 minuts a 180º.
Traurem del forn i li traurem les llegums i lo paper i reservem.






Per fer la crema de llima.

- mesclem tots los ingredients en un robot de cuina i col·loquem a un bol al bany maria fins que comença a espessa.
Passem per un colador i omplim la base del pastís, aplanem i deixem a la nevera un parell d'hores fins que qualli la crema.

Es pot decorar amb fruits rojos o be amb la ratlladura de una taronja.





BON PROFIT!!!!!
























Altres receptes

2 comentarios