PASTA DE FULL DE MAÇANA

Per 11:51 ,





Ingredients:


- 1 pasta de full.
- 500 g. De crema pastissera
- 2 maçanes golden.
- 1 ou.

- gelatina de maçana.
- sucre.








Elaboració:


Agafem la pasta de full, l'escampem i la tallem en forma rectangular. Les anem col·locant a la safata del forn damunt del paper d'enfornar.


Quant siguin totes escampades agafem una manega i l'omplirem de crema, l'escamparem pel damunt de la pasta de full.


Llavors anem preparant les maçanes, els traurem el corn, les pelarem i les tallarem a lamines fines.








Un cop tallades les escamparem pel damunt de la crema; tirem sucre damunt i pintem amb ou batut.


Enfornem a uns 180 graus uns 30 minuts depenen molt del forn de cadascun.


Un cop cuites les traiem del forn i les deixem refredar damunt del marbre.


Quant siguen fredes les pintarem amb gelatina de maçana (preparada segons les instruccions del fabricant) pel damunt.





BON PROFIT!!!!!





















Altres receptes

7 comentarios

  1. Quina bona pinta, semblen de pastisseria!!

    ResponElimina
  2. MMMMmmm...què bones!!!! Sempre vénen de gust aquestes pastes!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Olga amb lo facils que son i encara no coneixo a ningu que no li agraden.

    molts petons guapa!!

    ResponElimina
  4. Com m'agraden aquestos pastissets, i amb crema encara millor! petons

    ResponElimina
  5. Francesc, has de posar més poma. Mitja poma a cada pasta...i veuràs com millora.
    Bona feina !

    ResponElimina