ROTLLETS DE PRIMAVERA EN SALSA TERIYAKI
Ingredients:
-
1 paquet de la lamines de pasta brick, o de pasta d'arros.
-
3 porros.
-
100 g de xampinyons porto-belo.
-
50 g de carlotes.
-
25 g de mantega.
-
50 g de llagostins.
-
1 rajolí de salsa de soja.
-
1 rajolí d'oli d'oliva.
-
sal i pebre.
Per
la salsa teriyaki.
-
1/2 tassa de sucre negre.
-
1/2 tassa de salsa de soja.
-
1/4 tassa de sake.
-
1 cullerada de gingebre rallat.
Elaboració:
Elaboració de la
salsa.
Per
preparar la salsa teriyaki mesclarem tots els ingredients menys lo
gingebre en un cassó i ho posem al foc, sense para de remenar, fins
al punt de que vol començar a bullir, i fins que veurem que lo sucre
esta desfet.
Llavors
traurem lo cassó del foc i afegirem lo gingebre rallat i reservarem.
Per
fer los rotllos.
A
una paella tirarem la mantega fins que sigui desfeta, llavors tirem
los porros, les carlotes i los xampinyons laminats fins que estigui
la verdura al dente, afegim els llagostins pelats i a trossos petits,
quatre voltes i tirem la soja la sal i lo pebre al gust.
Un
cop tot cuit anem omplin la pasta brick i anem enrotllant cada una de
les fulles de pasta .
Un
cop totes ben enrotllades anirem fregint fins deixar-los cruixents.
BON
PROFIT!!!!!
2 comentarios
M'encanten aquests rotlles, i casolans han d'estar increïbles!
ResponEliminaCom m'agraden aquests rotllets, i el temps que fa que no en menjo... tindré que provar la versió casolana que te una pinta espectacular! petons
ResponElimina