ROTLLETS DE PRIMAVERA EN SALSA TERIYAKI

Per 23:34 , ,




Ingredients:


- 1 paquet de la lamines de pasta brick, o de pasta d'arros.
- 3 porros.
- 100 g de xampinyons porto-belo.
- 50 g de carlotes.
- 25 g de mantega.
- 50 g de llagostins.
- 1 rajolí de salsa de soja.
- 1 rajolí d'oli d'oliva.
- sal i pebre.









Per la salsa teriyaki.

- 1/2 tassa de sucre negre.
- 1/2 tassa de salsa de soja.
- 1/4 tassa de sake.
- 1 cullerada de gingebre rallat.








Elaboració:


Elaboració de la salsa.


Per preparar la salsa teriyaki mesclarem tots els ingredients menys lo gingebre en un cassó i ho posem al foc, sense para de remenar, fins al punt de que vol començar a bullir, i fins que veurem que lo sucre esta desfet.


Llavors traurem lo cassó del foc i afegirem lo gingebre rallat i reservarem.








Per fer los rotllos.


A una paella tirarem la mantega fins que sigui desfeta, llavors tirem los porros, les carlotes i los xampinyons laminats fins que estigui la verdura al dente, afegim els llagostins pelats i a trossos petits, quatre voltes i tirem la soja la sal i lo pebre al gust.


Un cop tot cuit anem omplin la pasta brick i anem enrotllant cada una de les fulles de pasta .
Un cop totes ben enrotllades anirem fregint fins deixar-los cruixents.



BON PROFIT!!!!!



























Altres receptes

2 comentarios

  1. M'encanten aquests rotlles, i casolans han d'estar increïbles!

    ResponElimina
  2. Com m'agraden aquests rotllets, i el temps que fa que no en menjo... tindré que provar la versió casolana que te una pinta espectacular! petons

    ResponElimina