SOPA DE SÍNDRIA I MARACUJÀ

Per 07:57





Ingredients:


- 1 kg de síndria.
- 200g de iogurt grec.
- 100g de mascarpone.
- maracujà o fruita de la passió.
- sucre al gust.








Elaboració:


aquesta es una recepta que es pot fer de tantes maneres com cuiners hi han, al gust del comensals o simplement mirant lo que tens per dins de la nevera, on es pot convertir en una recepta d'aprofitament.


La meva manera de fer-la es la següent.







Agafarem mitja síndria sense llavors i amb l'ajuda d'una cullera l'anem buidant traient-li tota la polpa deixant-la a un bol, quant es tota buida la triturarem amb una batedora elèctrica fins deixar-la tota desfeta.
Passem pel col·lador xines li afegim els iogurts i lo mascarpone i tornem a batre amb força fins que es faci molt cremós.
Si notem que falta sucre es lo moment de tirar-li al gust, afegim lo maracujà i remenem, tornem a provar i si esta bo reservarem a la nevera fins el moment de servir.
Una sopa molt i molt recomanable.



BON PROFIT!!!!!




























Altres receptes

3 comentarios

  1. No n'he comprat mai de fruita de la passió, i m'ha convençut bastant aquesta sopa, segur que esta deliciosa! petons

    ResponElimina
  2. Amb maracujà...qué exòtic...ideal per un sopar d'estiu especial!

    ResponElimina
  3. Bona, aquesta!!!! Molt dolceta i refrescant!!!

    ResponElimina