SOPA DE SÍNDRIA I MARACUJÀ
Ingredients:
-
1 kg de síndria.
-
200g de iogurt grec.
-
100g de mascarpone.
-
maracujà o fruita de la passió.
-
sucre al gust.
Elaboració:
aquesta es una
recepta que es pot fer de tantes maneres com cuiners hi han, al gust
del comensals o simplement mirant lo que tens per dins de la nevera,
on es pot convertir en una recepta d'aprofitament.
La meva manera de
fer-la es la següent.
Agafarem mitja
síndria sense llavors i amb l'ajuda d'una cullera l'anem buidant
traient-li tota la polpa deixant-la a un bol, quant es tota buida la
triturarem amb una batedora elèctrica fins deixar-la tota desfeta.
Passem pel col·lador
xines li afegim els iogurts i lo mascarpone i tornem a batre amb
força fins que es faci molt cremós.
Si notem que falta
sucre es lo moment de tirar-li al gust, afegim lo maracujà i
remenem, tornem a provar i si esta bo reservarem a la nevera fins el
moment de servir.
Una sopa molt i molt
recomanable.
BON PROFIT!!!!!
3 comentarios
No n'he comprat mai de fruita de la passió, i m'ha convençut bastant aquesta sopa, segur que esta deliciosa! petons
ResponEliminaAmb maracujà...qué exòtic...ideal per un sopar d'estiu especial!
ResponEliminaBona, aquesta!!!! Molt dolceta i refrescant!!!
ResponElimina