ARRÓS DE CONILL
Ingredients:
-
1 conill tallat a trossos petits.
-
1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta.
-
1 ceba mitjana.
-
1 tomata.
-
1/2 primentó roig.
-
1/2 primentó verd.
-
2 lt. de brou d'au suau.
-
Oli.
-
Sal.
Elaboració:
Elaboració
del brou:
En
primer lloc preparem el brou.
En
una olla ràpida posem unes carcasses de pollastres, alguna ala i
verdures per a brou.
Quan
el tenim fet, el colem i el posem en un olla al foc. Ha d'estar
calent.
Per
fer l'arrós:
A
una paella sofregirem el conill (salat) fins que estigui ben ros. Un
cop sofregit el conill el retirem de la paella i reservem.
Tallem
les verdures ben petites, i les sofregim a la paella, quan comencin
agafar color tornem a tirar el conill i remenem uns cops per unificar
sabors.
Posem
una tassa d'arròs per persona, més mitja tassa per la cassola.
Aproximadament
uns 100 g. per persona.
Remenem
per a que l'arròs agafi els sabors de les verdures i el conill.
Afegim
el brou calent fins cobrir l'arròs, i anem afegint brou a mesura que
l'arròs el vagi absorbint.
No us
passeu de brou ha de quedar caldós però en compte en la cocció de
l'arròs.
Rectifiquem
de sal i ja es podrem emplatar
BON
PROFIT!!!!!
3 comentarios
Com m'agrada aquest arrós! T'ha quedat amb una pinta espectacular! petons
ResponEliminaUn arròs de diumenge!!!
ResponEliminaPermeteu-m fer un reblog a www.arrosebre.blogspot.com. Gràcies. La trobo una recepta molt ben feta i interessant
ResponElimina