ARRÓS DE CONILL

Per 03:12 , , ,




Ingredients:


- 1 conill tallat a trossos petits.
- 1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta.
- 1 ceba mitjana.
- 1 tomata.
- 1/2 primentó roig.
- 1/2 primentó verd.
- 2 lt. de brou d'au suau.
- Oli.
- Sal.










Elaboració:


Elaboració del brou:


En primer lloc preparem el brou.


En una olla ràpida posem unes carcasses de pollastres, alguna ala i verdures per a brou.


Quan el tenim fet, el colem i el posem en un olla al foc. Ha d'estar calent.









Per fer l'arrós:


A una paella sofregirem el conill (salat) fins que estigui ben ros. Un cop sofregit el conill el retirem de la paella i reservem.


Tallem les verdures ben petites, i les sofregim a la paella, quan comencin agafar color tornem a tirar el conill i remenem uns cops per unificar sabors.











Posem una tassa d'arròs per persona, més mitja tassa per la cassola.
Aproximadament uns 100 g. per persona.
Remenem per a que l'arròs agafi els sabors de les verdures i el conill.


Afegim el brou calent fins cobrir l'arròs, i anem afegint brou a mesura que l'arròs el vagi absorbint.


No us passeu de brou ha de quedar caldós però en compte en la cocció de l'arròs.
Rectifiquem de sal i ja es podrem emplatar








BON PROFIT!!!!!





























Altres receptes

3 comentarios

  1. Com m'agrada aquest arrós! T'ha quedat amb una pinta espectacular! petons

    ResponElimina
  2. Permeteu-m fer un reblog a www.arrosebre.blogspot.com. Gràcies. La trobo una recepta molt ben feta i interessant

    ResponElimina