BISCUIT DE XOCOLATA
- font : repostería con thermomix
- ingredients :
- 70 gr de farina d'ametlla
- 250 gr de xocolate de més de 75% de cacau
- 90 gr de llet
- 170 gr de mantega
- 170 gr de sucre
- 4 ous
- 150 gr de farina amb llevat
- sucre fi
- elaboració :
- Introdueix lo xocolate a troços, dona- li 5 cops de turbo i programa 30 seg vel. progressiva 5-7-9. afegeix la llet i programa 1 min., temperatura 40ºc, vel. 3.
Afegeix la mantega i lo sucre i programa 3 min. vel. 6. baixa los restos de les parets , programa 4 min. vel.3 i afegeix 1 a 1 els ous .
Programa 1 min., vel. 6 i afegeix la farina tamitzada pel brocal poc a poc; després afegeix la farina d'ametlla.
Unta el motlle de mantega i tira la mescla realitzada que introduirem al forn precalentat a 180ºc. i que deixarem coure uns 45min.
Anirem punxant lo biscuit amb una agulla fins que surti llimpia, que serà quant estarà cuit.
un cop gelat li tirarem sucre glas pel damunt, o el que més ens agrade.
Bon profit!!!
2 comentarios
oooohh...
ResponEliminaque bonic!!!
primera seguidora papa!!
ia seguiré comentant!!
i posa moltes més receptes!!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina