PASTISSETS DE CARXOFA
- Ingredients :
- 1/2 L d'oli de gira sol
- 1/4 L entre mistela i cassalla
- 2 cullerades soperes de sucre
- 1 llima rallada
- sal
- farina
- Elaboració :
- Mescleu tots els ingredients en un bol i aneu tirant farina poc a poc fins que no se vos apegue la massa als dits.
Després aneu fen boletes i aplaneu-les en dos papers d'estrassa.
En la mermelada de carxofa ompliu la massa i doblegueu-la donan-li forma de mitja lluna, i amb els dits aneu doblegan-los per sellar-los.
Es possen al forn a 180º Cfins que estiguin cuit i seguidament els ensucrarem bé.
BON PROFIT!!!
4 comentarios
PAstissets de carxofa?! Ole, ole i ole!! Això sí que és ser original, han de ser molt bons!!
ResponEliminaMoltes gràcies!
Petons
Sandra
MMMMmmmmmm.... Jo els provaré de fer amb la confitura de carabassa i ametlla que fa la meva sogra!!!!
ResponEliminaGràcies!!!!!! Una abraçada,
Olga
Després de llegir el comentari al meu blog, he vingut a veure els teus pastissets. Amb carxofa i en versió salada, sensacional!!! M'apunto la idea, ho trobo perfecte per a un pica pica informal, d'aquells que tothom ha de protar alguna cosa...
ResponEliminaLlegint bé la teva recepta, veig que són pastissets dolços, oi? De carxofa??? Encara ho trobo més original :)
ResponElimina