CLAFOUTIS DE CIRERES

Per 05:25 , ,




Ingredients :



-          180 g de sucre.

-          30 g de midó de blat de moro.

-          100 g de farina d’ametlla.

-          4 ous casolans.

-          2 rovells d’ou.

-          60 g de nata.

-          500 g de cireres sense pinyol.

-          Sucre fi.




Font: revista cuina.







Elaboració:


Escalfeu el forn a 180 graus.

En un bol barregeu el sucre, el midó de blat de moro i la farina d’ametlla.

Deixateu els ous i els rovells i afegiu-los a la barreja anterior, amb la nata liquida. Remeneu –ho tot fins que quedi una barreja homogènia.









Unteu el motlle amb mantega i i empolseu-lo amb una mica de sucre.

Poseu-hi les cireres desossades i la crema que em preparat pel damunt.

Poseu-ho tot al forn 25 minuts fins que quedi cuit.

Quant ho traieu del forn, empolseu-ho amb una mica de sucre fi.







Bon profit!!
















Altres receptes

6 comentarios

  1. Un pastis ben bo i de temporada! Ara men menjaria un trosset! Petons

    ResponElimina
  2. Gràcies per passejar-te pel meu blog i seguir-me. Així t'he conegut i veig el que em perdia. Ja no ho faré mes ;)
    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Hola!! Però quin clafoutis més bó!! Te una pinta fantàstica.
    Mónica

    ResponElimina
  4. Un Clafoutis de cerezas buenisimo, desde luego uno de los mejores postres que se pueden hacer con cerezas...el tuyo tiene una muy buena pinta !!!!
    Un saludo amigo
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Hola Francesc, guapo tu

    Un dels meus pastissos preferits, quina bona pinta, em el teu permís anoto la teva formula
    mil petonets Susanna

    ResponElimina