CLAFOUTIS DE CIRERES
Ingredients :
-
180 g de sucre.
-
30 g de midó de blat de moro.
-
100 g de farina d’ametlla.
-
4 ous casolans.
-
2 rovells d’ou.
-
60 g de nata.
-
500 g de cireres sense pinyol.
-
Sucre fi.
Font: revista cuina.
Elaboració:
Escalfeu el forn a
180 graus.
En un bol barregeu
el sucre, el midó de blat de moro i la farina d’ametlla.
Deixateu els ous i
els rovells i afegiu-los a la barreja anterior, amb la nata liquida. Remeneu
–ho tot fins que quedi una barreja homogènia.
Unteu el motlle amb
mantega i i empolseu-lo amb una mica de sucre.
Poseu-hi les
cireres desossades i la crema que em preparat pel damunt.
Poseu-ho tot al
forn 25 minuts fins que quedi cuit.
Quant ho traieu del
forn, empolseu-ho amb una mica de sucre fi.
Bon profit!!
6 comentarios
Un pastis ben bo i de temporada! Ara men menjaria un trosset! Petons
ResponEliminaboníssim!!!
ResponEliminaGràcies per passejar-te pel meu blog i seguir-me. Així t'he conegut i veig el que em perdia. Ja no ho faré mes ;)
ResponEliminaFins aviat!
Hola!! Però quin clafoutis més bó!! Te una pinta fantàstica.
ResponEliminaMónica
Un Clafoutis de cerezas buenisimo, desde luego uno de los mejores postres que se pueden hacer con cerezas...el tuyo tiene una muy buena pinta !!!!
ResponEliminaUn saludo amigo
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Hola Francesc, guapo tu
ResponEliminaUn dels meus pastissos preferits, quina bona pinta, em el teu permís anoto la teva formula
mil petonets Susanna