PASTÍS DE POMA
Ingredients :
- 1 kg de crema pastissera.
- 1 fulla de pasta brisa. (quebrada).
- 3 pomes golden.
- Gelatina de poma per pintar.
- Un rajolí de pedro jimenez. PX.
- Un ou.
- Sucre.
Elaboració:
Primer que tot prepararem la crema pastissera.
Utilitzem un motlle de silicona rodo.
Cobrim el motlle amb la pasta brisa, la podeu fer vosaltres o comprar-la als super, que ja venen preparades.
Un cop escampada al motlle retallem la sobrant , i ja prepararem lo farcit.
A la crema freda li afegirem lo rajolí de PX i barregem be .
Omplirem el motlle amb la crema fins la meitat i l’escampem amb una espàtula.
Ara pelarem les pomes. Primer li traurem el cor, després les pelarem i partirem per la meitat, i farem talls en forma de mitja lluna procurant que siguin del mateix gruix.
Anirem col·locant la poma pel voltant del pastís .
Finalment nosaltres la varem acabar com el company Albert, en forma de cor.
Després batrem l’ou i pintarem les pomes de forma generosa.
Finalment tirarem una mica de sucre per aportar-li dolçor a la poma.
Enforneu el pastís a 180 ó 190 graus durant uns 45 minuts.
Vigileu-lo be punxant-lo per comprovar si esta cuit.
Deixa refredar un moment i després el pasarem a una safata .
Un cop gelat el pintarem amb gelatina de poma.
Es recomanable pintar-lo un cop i deixar-lo refredar i desprès repetir l’operació per tindre un gruix ben maco de gelatina.
Bon profit !!!!
7 comentarios
Impecable, nano!!
ResponEliminaUn pastís perfecte!!! Si porta crema ja s'ha dit tot. petons
ResponEliminaQuè bonica!!!...i que exquisita ha d'estar!!! ..amb crema!!!
ResponEliminaUna abraçada,
Olga
què bona, m´encanta!!!!
ResponEliminaFelicitats, he decidit atorgar-te el premi Liebster!
ResponEliminaTé molt bona pinta!
ResponEliminaBona feina, Francesc...t'ha quedat igualeta !!!
ResponElimina