RISOTTO DE MADUIXES

Per 01:11 , ,





Aquesta recepta es del fantàstic bloc la cuina de l’Eri




Ingredients:



-          300 g d’arròs carnaroli.
-          400 g de maduixes.
-          1 l. De brou de verdures.
-          1 copa de vi blanc.
-          Oli d’ oliva.
-          Sal
-          Pebre blanc
-          Mantega
-          75 g de parmesà rallat
-          1 ceba













 Elaboració:


Fem un caldo de verdures suau amb un porro, un parell de carlotes , mitja ceba,dos patates,i un carabassí,

Per l’altra banda posem una cassola de fang en un rajolí d’oli i un tros de mantega i quant sigui calent li tirarem la ceba tallada ben fina, l’anem remenant i quant estigué cuita li tirarem l’arròs, lo sofregirem  un parell de minuts .

Afegirem lo vi i deixarem reduir fins la meitat.

Anirem tira’n cullerades de brou i no pararem de remenar en cap moment ,el brou l’anirem afegint poc a poc i a mesura que l’arròs mol demani.

Cinc minuts abans de finalitzar la cocció afegim les maduixes anant en copte de no remenar molt fort per no trencar-les.

Rectifiquem de sal i tirem un polsim de pebre blanca.

Quant estigué l’ arròs cuit tancarem el foc i li tirarem la mantega i el parmesà deixen reposar lo risotto uns cinc minuts abans de servir



BON PROFIT

Altres receptes

7 comentarios

  1. Hola Francesc.
    No s’han hagués acudit mai un risotto amb maduixes
    Una proposta original
    Bona cuina

    ResponElimina
  2. hola narcís jo tambe em vaig quedar parat, pero em va picar la curiositat i vaig provar de fer-lo, es realment bo i diferent.

    ResponElimina
  3. Francesc,amb coincidit amb les maduixes però la receta que m'hos has preparat es lixe,m'has cautivat i no sa ma vera ocurrit,quina maravella de risotto,apuntada per qué la tenc que fer.
    Una abraçada i bon capvespre del Diumenge.

    ResponElimina
  4. muy bueno este rissoto yo tambien lo tengo en el blog y Eri me dijo que la idea es de la Carme Ruscarreda
    miquel

    ResponElimina
  5. si,ja lo estuve mirando,i al blog ya puse que era de l'eri pero me hizo mucha gracia i lo prepare, me gusto mucho. gracias Miguel nos hablamos

    ResponElimina
  6. quines ganes de tastar-lo! ha d'estar boníssim!!! molts petonets

    ResponElimina
  7. moltissimes gracies, que sapiges que eh fet mes receptes teves, ja les aniras veien, petonets

    ResponElimina