CANYUTS A LA PLANXA
Ingredients:
- 2 dotzenes de canyuts. (navalles)
- 1 llimona.
- Sal.
Elaboració:
Es netegen los canyuts i es col·loquen un rato en aigua en sal per que treguin tota l’arena que poden tenir a l’interior.
Desprès d’una hora es treuen de l’aigua i es deixen en una escorredora .
Mentrestant col·loquem al foc una planxa i quant sigui ben calenta es posen els canyuts al damunt.
Esperem uns cinc minuts i tal com es van obrin es posen en una safata .
Quant son tots a la safata els pots tira el suc de mitja llima pel damunt i ja es poden menjar.
Si els canyuts son ben frescos, per a mi, es la millor manera de menjar-los.
Bon profit!!!
4 comentarios
Per mi una de les millors menges que exiteixen! Quina pinta!!
ResponEliminaSembla impossible però no n'he menjat mai. Pel que dieu han de ser boníssims
ResponEliminaQue em llegeiges el pensament??? avui he fet "navalles" per l'aperitiu!!! jo amb una mica de pebre i sal. Que bones!!!
ResponElimina(he convocat un concurs al meu bloc, animat)
Petons
Me encanta las navalles... Se quedaran con un aspecto delicioso : )
ResponEliminaBesitos y buena semana!