LLEBRE EN SALSA NEGRA

Per 13:33 , ,

INGREDIENTS

1 llebre en la seva sang i el seu fetge .
1 tassa d’oli d’oliva .
2 cebes.
2 dents d’alls.
1 clau
1 cullerada d’ametlles.
Frígola i julivert.
1 fulla de llorer
1 copa de vinagre.
2 copes de vi blanc .
Sal
Pebre




Aquesta recepta la he tret del bloc asopaipas,




PREPARACIÓ:

Farem servir una cassola on escalfarem l’oli per a sofregir  la ceba  ben picada, afegirem també les ametlles y el fetge de la llebre . Retirem del foc  i ho fiquem a la picadora, es fa una picada en el sofregit , posteriorment anem afegint els alls , el clau  i el pebre . Reservem la picada per després .

 el mateix oli d’abans , fregirem la llebre trossejada i salpebrada. Quan que estigui daurada la reguem amb el vi i el vinagre . Tapem la cassola i deixem que es cuini durant uns 10 minuts .














Afegim la picada i la sang de la llebre dissolta en una mica d’aigua calenta. En el moment que aconseguim una mescla uniforme de la sang i la picada, es perfuma amb la frígola i el llorer, rectifiquem de sal i el deixem a foc molt lent fins que estigui tendra.


            Heu de tenir en compte que la llebre, al ser de camp, és més dura que el conill i per tant la seva cocció és més llarga (jo la vaig tenir un parell d’hores fins que va estar ven cuita ).





Bon profit!!!

Altres receptes

3 comentarios

  1. Francesc,
    La lebre se ya quedado con un aspecto delicioso... Que buena se ve la salsa.

    Besitos!

    ResponElimina
  2. Quina pinta que te! Ja me la menjaria de bon gust!
    Petons

    ResponElimina
  3. ooooh! que bo!! em tornem boja aquests plats!! i quina salseta...em ve salivera només de pensar-hi !!!

    ResponElimina