CUCURUTXOS D'ARRÒS EN LLET
Ingredients:
- 1 L de llet.
- 1/8 L de nata.
- 100 g de arròs del Montsià
- Pell de llimona.
- 2 rames de canella.
- Pasta de full.
- Motlles en forma de con.
Elaboració:
Posa en una cassola la llet, l’arròs les rames de canella,la pell de la llimona i la nata.
Tindrem a foc suau de 60 a 90 minuts i anirem remenant per que no s’apegui a la cassola.
Quan faltin uns 15 minuts de cocció tirarem lo sucre i mesclarem molt be.
Mentrestant es cou l’arròs, tallarem la pasta de full i muntarem els cucurutxos per enfornar-los.
Quant son cuits els deixarem refredar.
L’arròs en llet un cop cuit el separem en dos bols i a un li afegirem cacau en pols per fer-lo negre i deixarem refredar a la nevera.
Un cop tot esta gelat muntarem els cucurutxos com es veu a la imatge.
4 comentarios
Que original!!!! I que bo!!
ResponEliminaPetons
M'agrada això que feu publicitat de l'arròs de la terra.
ResponEliminaI els cucurutxos tenen una pinta!
Nani
Que macos t'han quedat Francesc! segur que estaven boníssims. És molt bona idea servir l'arròs amb llet així!! Petonets i gràcies per participar
ResponEliminaQuan els vaig veure em van agradar molt, vaig pensar que havies tingut una idea molt original. Sempre m'ah agradat els cons i t'han quedat molt bé.
ResponElimina