ARRÒS DE LLAGOSTA

Per 07:42 , ,



Ingredients:

-          2 llagostes.
-          600 g de sípia.
-          1 k d’arròs bomba Montsià.
-          2 L ½ de fumet de peix.
-          Oli d’oliva.
-          150 g de pebrot roigs picat.
-          150 g de pebrot verd picat
-          150 g de ceba picada.
-          150 g de porro picat.
-          1 manoll de julivert picat.
-          3 alls.
-          3 tomates sense llavors.
-          200 ml de conyac.
-          Sal.
-          Pebre roig dolç.
-          Un bon grapat de branques primes d’olivera.

-          * tirem uns 80 g d’arròs per persona.















Elaboració:

Es netegen les llagostes i es tallen en cinc trossos.
Prepararem el foc i anivellarem molt be la paella.
Això es pot fer tiran un rajolí d’oli a dintre, i ens marcarà el nivell.
Desprès es pren foc a les rames, i quant es calent l’oli es tiren els trossos de llagosta que sofregirem un poc i es reserva.
Anirem sofregin les verdures sempre tiran el que costa mes de coure primer, acabant per la tomata i lo julivert.
Tirem la sípia se sofregeix i es tira el pebre roig dolç i l’arròs, es sofregeix un minut i tirem lo conyac.
Llavors tirem lo fumet calent i deixem coure a foc viu uns 6 minuts, mirem de sal i afegim la llagosta, i coem uns 7 minuts mes, sempre a foc viu.
Anirem controlant lo fumet amb la cocció de l’arròs.

Es treu del foc amb el gra de l’arròs un poquet dur, per que es te que deixar reposar cinc minuts .








Adjunto un vídeo per si teniu algun dubte.

 La paella sempre queda mes bona, si a l’hora de cuinar-la,estàs rodejat de bons amics i compartint alguna cerveseta,   ja ja. 

Molt bon profit !!!











video
















Altres receptes

6 comentarios

  1. Uauu!!! Com us cuideu!! Amb aquest arròs, la bona companyia i la copeta de cava...un diumenge perfecte!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Una delicia de paella,te una pinta deliciosa i molt ben acompanyada.
    Petons per tu també,jo també feia estona que no venia a visitar-te i ara en quedo una estona per la teva cuina per veura les delicies que has fet,
    Bona setmana.

    ResponElimina
  3. Francescccc!!! me he quedau con tortículis al ver tu espectacular arroz!!! pero no me he podido resistir jejeje!!! te ha quedado TREMENDOOOOO!!!!

    Abrazos salseros!

    Tito! :)

    ResponElimina
  4. N'he fet uns quants...i té molt bon pinta. Bona feina, nano....i el Gramona no falla mai.

    ResponElimina
  5. Em trec el barret davant d'aquest arròs!! Per mi un boon arrosset de marisc és el millor àpat del món, i aquest té una pinta excepcional!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra (Els fogons de la Bordeta)

    PD: l'enllaç continua sense veure's bé, però ja t'hem localitzat!

    ResponElimina
  6. Jo prefereixo gaudir d´un arròs tant fantàstic com aquest amb cava en lloc d´una cerveseta.. quina categoria noi.... m´encanta!!!

    ResponElimina