TARRINA DE CONILL EN BOLETS
Ingredients:
- 250 g de carn picada de pollastre(cuixa).
- 250 g de carn picada de conill.
- 200 g de micuit d'ànec.
- 50 g de pernil serrà.
- 2 cullerades de bolets secs prèviament remullades en ½ gotet de brandi. Es poden utilitzar bolets frescos o ceps en aquest cas cal saltar prèviament amb mantega i sal.
- vi de oporto.
- 1 ceba mitjana morada
- 2 ous
- 2 cullerades de farina.
- 150 ml de nata líquida (una tassa)
- 2 cullerades de pinyons
- 1 cullerada amb canyella, pebre negre mòlt i nou moscada.
- Sal.
- 1 ceba mitjana morada
- 2 ous
- 2 cullerades de farina.
- 150 ml de nata líquida (una tassa)
- 2 cullerades de pinyons
- 1 cullerada amb canyella, pebre negre mòlt i nou moscada.
- Sal.
Elaboració:
Posar els bolets a hidratar en l’oporto.
Picar el pernil i posar-lo en un bol juntament amb la carn picada de pollastre i conill, a natros ens agrada mes tallat amb lo ganivet.
Incorporeu els pinyons, els ous batuts i la nata.
Tritureu la ceba juntament amb els bolets i l’oporto i incorporeu-la a la massa anterior.
Afegir la farina, les espècies, la sal i el pebre i barrejar.
Deixar reposar una hora a la nevera.
Escalfar el forn a 200 º i omplir amb la barreja la meitat d'un motlle de cake folrat amb paper de forn. Posar una capa de paté i acabar amb la resta de la barreja. Prémer bé i coure al forn al bany Maria a mitja altura durant 1 hora aproximadament.
Retirar del forn i deixar refredar.
Quan estigui fred posar un pes sobre i deixar 12 hores a la nevera abans de tallar-lo. * de pes es pot utilitzar un paquet de sucre o d’arròs.
Bon profit!!!
2 comentarios
La mescla d'ingredients es genial!! Te que estar deliciòs.
ResponEliminaPetons
Crec que és el primer cop que entro al teu blog i ha estat gràcies a la Roser! M'agrada aquesta terrina, encara que el conill no m'apassina, i totes les recepyes que has publicat darrerament. T'adjunto ara mateix als blogs que segueixo!
ResponEliminaPetonets!
Anna