TARRINA DE CONILL EN BOLETS

Per 15:21 , ,


Ingredients:


-  250 g de carn picada de pollastre(cuixa).
-  250 g de carn picada de conill.
-  200 g de micuit d'ànec.
-  50 g de pernil serrà.
-  2 cullerades de bolets secs prèviament remullades en ½ gotet de brandi. Es poden utilitzar bolets frescos o ceps en aquest cas cal saltar prèviament amb mantega i sal.
-  vi de oporto.
-  1 ceba mitjana morada
-  2 ous
-  2 cullerades de farina.
-  150 ml de nata líquida (una tassa)
-  2 cullerades de pinyons
-  1 cullerada amb canyella, pebre negre mòlt i nou moscada.
-  Sal.











Elaboració:



Posar els bolets a hidratar en l’oporto.

Picar el pernil i posar-lo en un bol juntament amb la carn picada de pollastre i conill, a natros ens agrada mes tallat amb lo ganivet.

 Incorporeu els pinyons, els ous batuts i la nata.

Tritureu la ceba juntament amb els bolets i l’oporto i incorporeu-la a la massa anterior.
 Afegir la farina, les espècies, la sal i el pebre i barrejar.

Deixar reposar una hora a la nevera.


 Escalfar el forn a 200 º i omplir amb la barreja la meitat d'un motlle de cake folrat amb paper de forn. Posar una capa de paté i acabar amb la resta de la barreja. Prémer  bé i coure al forn al bany Maria a mitja altura durant 1 hora aproximadament.

Retirar del forn i deixar refredar.

 Quan estigui fred posar un pes sobre i deixar 12 hores a la nevera abans de tallar-lo. * de pes es pot utilitzar un paquet de sucre o d’arròs.



Bon profit!!!
















 

Altres receptes

2 comentarios

  1. La mescla d'ingredients es genial!! Te que estar deliciòs.
    Petons

    ResponElimina
  2. Crec que és el primer cop que entro al teu blog i ha estat gràcies a la Roser! M'agrada aquesta terrina, encara que el conill no m'apassina, i totes les recepyes que has publicat darrerament. T'adjunto ara mateix als blogs que segueixo!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina