BESCUIT DE "LES CARMELITAS DE SEVILLA"

Per 11:25 , ,


Avui presento una recepta que per casualitat va fer cap a les meves mans, es mes la recepta i la massa mare que l’acompanyava.
Es una forma molt Antigua d’elaborar un bescuit i es diu que la persona que et dona lo got amb la massa mare et desitjava sort i salut.
Es requereixen deu dies per la elaboració del bescuit, i no utilitzarem la batedora ni la nevera ni aparell elèctrics.

La tradició diu que la massa te la tenen que regalar i que es te que començar la seva elaboració en dijous, per a que estigui llest lo dissabte de la pròxima setmana.







DIJOUS : es tira la massa mare a un recipient mes gran i s’afegeix un got de sucre i un de farina. NO ES MESCLA.

DIVENDRES: es mescla tot be en una cullera.

DISSABTE: NO ES TOCA.

DIUMENGE: NO ES TOCA.

DILLUNS: s’afegeix un got de llet, un de sucre i un de farina. NO ES MESCLA.

DIMARTS: es mescla tot en una cullera.

DIMECRES: NO ES TOCA.

DIJOUS: NO ES TOCA.

DIVENDRES: NO ES TOCA.

DISSABTE: s’aparten tres gots de massa obtinguda( massa mare) i seran entregades a tres persones que els vulgues desitja sort i salut.

Al resto de la massa li afegirem :

-          2 gots de farina.
-          1 o ½ de sucre, segons el gust.
-          1 got d’oli d’oliva.
-          1 got de llet.
-          1 got de nous.
-          1 got de panses sense os.
-          1 sobre de llevat.
-          2 ous.
-          1 polsim  de sal.
-          1  cullerada de vainilla.
-          1 mansana trossejada.
-          La ratlladura d’una taronja.

Es mescla tot en una cullera  i desprès es col·loca al forn a 180º C durant 40 o 45 minuts.

Mirarem si es cuit en un ganivet i si esta be el traurem del forn.

Lo got jo el vaig utilitzar de 200 cc, i ja es veu que no vaig enfarinar les panses.



         Bon profit !!
















Altres receptes

3 comentarios

  1. Ufff quina feina fer aquest Bescuit, però segur que val molt la pena!!! Té una pinta espectacular.

    ResponElimina
  2. Quina feinada, ja pot estar bonissim després! Jjeejej però segur que ho era molt de bo.
    Petons

    ResponElimina
  3. És la segona que veig aquesta setmna, no se pas si tindria tanta pasiència... Petonets

    ResponElimina