ANGUILES EN SUC
Aquesta setmana el meu poble esta molt disgustat, com ja sabeu ja soc de L’Aldea, i des de aquesta setmana passada esta surtin tots els dies i a totes hores a la tele, això no es per res de bo.
Al poble es respira un ambient una mica confús, no se sap ben be com s’acabarà tot enrenou i la impotència de veure con s’han esfumat els calerons de tota la vida.
Avui dedico aquesta recepta a tots els afectat i sols dir-los que ànim i que tot s’arreglarà i tornarà a ser com abans.
Segur que la gent que no es aquestes terres, molts no les heu provat mai, i segur que hi ha algú que no en menjaria però també estic segur que a la gran majoria dels afectats si dema els invités a menjar-ne un bon plat no me’l rebutjarien.
FORÇA L’ALDEA!!!
Ingredients:
- 1 k d’anguiles.
- 1 pesteta. ( bitxo).
- Julivert.
- 1 ceba.
- 1 tomata.
- 2 alls.
- 2 llesques de pa de barra.
Elaboració:
A una cassola amb oli calent li tirem un parell de llesques de pa per torrar-lo.
Quant sigui torrat es treu i es fregeix una pesteta, que al moment es treu i es reserva.
Tot seguit sofregim la ceba , la tomata i la meitat de la picada, lo pa torrat, lo julivert i els alls i es sofregeix be.
Tot seguit es tiren les anguiles i se’ls peguen dues voltes i s’afegeix l’aigua la sal i un polsim de colorant.
D’aigua en tirarem fins deixar-les quasi cobertes.
Les deixarem a foc suau uns 7 minuts i llavors les provarem de picant de sal i acabarem de tirar la picada per damunt de les anguiles, i deixem uns tres minuts mes al foc.
Si son anguiles veres les tindrem uns quinze minuts, però si son normals en uns deu minuts ja estaran cuites.
Bon profit!!!
2 comentarios
Sóc de les que no n'ha menjat mai però la preparació m'ha encantat i com tu dius si aquestes les tingués a taula no les rebutjaria.
ResponEliminaQue bones son les anguiles en suc... tan del nostre terreny
ResponEliminaSom veins...
Una ampostina