OUS FERRATS

Per 10:55 ,



Ous ferrats, ous ferrats, un dels plats mes senzills i que pràcticament a tots ens agraden.
El problema sens presenta a l’hora de cuinar-los, que a cadascú ens agraden d’una manera. A uns molt fets, a d’altres poc fets, a altres amb la rovell cuit, o cru.
D’aquesta manera segur que al menys tindreu mes temps per fer-lo com mes vos agradi.






Ingredients:


-          ous frescos .
-          oli d’oliva.
-          Sal trufada.












Elaboració:


Es col·loca a una paella un bon rajolí d’oli d’oliva.

Mentrestant trenquem la closca del ou i es col·loca a un plat.

Quant l’oli es ben calent tirem l’ou i el salem , llavors traiem la paella del foc ( així l’oli cada vegada es mes gelat i es pot treballar millor amb l’ou) quan es cuit es trau amb cura de no trencar-lo i ja es tot menjar.

Aquesta vegada jo en vaig fer un de cada manera per ensenyar-vos com queden.



Bon profit !!!

Altres receptes

2 comentarios