OUS FERRATS
Ous ferrats, ous ferrats, un dels plats mes senzills i que pràcticament a tots ens agraden.
El problema sens presenta a l’hora de cuinar-los, que a cadascú ens agraden d’una manera. A uns molt fets, a d’altres poc fets, a altres amb la rovell cuit, o cru.
D’aquesta manera segur que al menys tindreu mes temps per fer-lo com mes vos agradi.
Ingredients:
- ous frescos .
- oli d’oliva.
- Sal trufada.
Elaboració:
Es col·loca a una paella un bon rajolí d’oli d’oliva.
Mentrestant trenquem la closca del ou i es col·loca a un plat.
Quant l’oli es ben calent tirem l’ou i el salem , llavors traiem la paella del foc ( així l’oli cada vegada es mes gelat i es pot treballar millor amb l’ou) quan es cuit es trau amb cura de no trencar-lo i ja es tot menjar.
Aquesta vegada jo en vaig fer un de cada manera per ensenyar-vos com queden.
Bon profit !!!
3 comentarios
Quin goig! Aixòem recorda que en menjo pocs
ResponEliminaaquest plat és boníssim si tenim pa al costat!!! ;P petonets
ResponEliminaGreetings! Very helpful advice in this particular article!
ResponEliminaIt is the little changes that make the largest changes. Thanks a lot for sharing!
My blog - search engine optimization