GALETES NADALENQUES

Per 14:57 , ,



Ingredients:

-          350 g de farina.
-          200 g de mantega.
-          1 clara d’ou.
-          125 g de sucre.
-          Una cullerada de suc de llimona.
-          Sal.


Per la glassa:

-          colorants.
-          200 g de sucre glass.
-          1 clara d’ou.
-           mànigues pasteleres.














Elaboració:

Col·locar la farina en un bol gran i la mantequilla a punt de pomada,la clara de l’ou, lo sucre i la sal i amasseu fins obtenir una pasta homogènia.

Escampeu-hi la pasta amb lo corró, fins obtenir un gruix de migs centímetre.
Retalleu amb els talla pastes i traieu-hi els parts sobrants de la massa.
Poseu las galetes al forn damunt d’un paper de forn.

Les galetes estaran al forn uns dotze minuts precalentat a 200 cº però sempre mirant als últims minuts de que no es cremin.

Un cop tretes les galetes les deixem gelar .

Per fer la glassa mesclarem a un bol sucre glass i la clara del ou fins obtenir una massa blanca i espessa.
Pintarem les galetes pel damunt tirant glassa amb les maneges pasteleres.
Per fer los colors afegirem un poc de colorant.


Bon profit !!!





















Altres receptes

3 comentarios

  1. quina feinada Francesc!!! no m'he atrevit encara amb la glaça... petonets

    ResponElimina
  2. Què divertides que són oi?
    A la taula de Nadal o al tió t'hi aniran que ni pintades...

    ResponElimina
  3. Quines galetes mes divertides!!
    Petons

    ResponElimina