GALETES NADALENQUES
Ingredients:
- 350 g de farina.
- 200 g de mantega.
- 1 clara d’ou.
- 125 g de sucre.
- Una cullerada de suc de llimona.
- Sal.
Per la glassa:
- colorants.
- 200 g de sucre glass.
- 1 clara d’ou.
- mànigues pasteleres.
Elaboració:
Col·locar la farina en un bol gran i la mantequilla a punt de pomada,la clara de l’ou, lo sucre i la sal i amasseu fins obtenir una pasta homogènia.
Escampeu-hi la pasta amb lo corró, fins obtenir un gruix de migs centímetre.
Retalleu amb els talla pastes i traieu-hi els parts sobrants de la massa.
Poseu las galetes al forn damunt d’un paper de forn.
Les galetes estaran al forn uns dotze minuts precalentat a 200 cº però sempre mirant als últims minuts de que no es cremin.
Un cop tretes les galetes les deixem gelar .
Per fer la glassa mesclarem a un bol sucre glass i la clara del ou fins obtenir una massa blanca i espessa.
Pintarem les galetes pel damunt tirant glassa amb les maneges pasteleres.
Per fer los colors afegirem un poc de colorant.
Bon profit !!!
3 comentarios
quina feinada Francesc!!! no m'he atrevit encara amb la glaça... petonets
ResponEliminaQuè divertides que són oi?
ResponEliminaA la taula de Nadal o al tió t'hi aniran que ni pintades...
Quines galetes mes divertides!!
ResponEliminaPetons