ANGUILES EN SUC

Per 15:50 , ,



Aquesta setmana el meu poble esta molt disgustat, com ja sabeu ja soc de L’Aldea, i des de aquesta setmana passada esta surtin tots els dies i a totes hores a la tele, això no es per res de bo.

Al poble es respira un ambient una mica confús, no se sap ben be com s’acabarà tot enrenou i la impotència de veure con s’han esfumat els calerons de tota la vida.

Avui dedico aquesta recepta a tots els afectat i sols dir-los que ànim i que tot s’arreglarà i tornarà a ser com abans.  

Segur que la gent que no es aquestes terres, molts no les heu provat mai, i segur que hi ha algú que no en menjaria però també estic segur que a la gran majoria dels afectats si dema els invités a menjar-ne un bon plat no me’l  rebutjarien.

FORÇA L’ALDEA!!!


Ingredients:

-          1 k d’anguiles.
-          1 pesteta. ( bitxo).
-          Julivert.
-          1 ceba.
-          1 tomata.
-          2 alls.
-          2 llesques de pa de barra.













Elaboració:

A una cassola amb oli calent li tirem un parell de llesques de pa per torrar-lo.
Quant sigui torrat es treu i es fregeix una pesteta, que al moment es treu i es reserva.

Tot seguit sofregim la ceba , la tomata i la meitat de la picada, lo pa torrat, lo julivert i els alls i es sofregeix be.

Tot seguit es tiren les anguiles i se’ls peguen dues voltes i s’afegeix l’aigua la sal i un polsim de colorant.

D’aigua en tirarem fins deixar-les quasi cobertes.
Les deixarem a foc suau uns 7 minuts i llavors les provarem de picant de sal i acabarem de tirar la picada per damunt de les anguiles, i deixem uns tres minuts mes al foc.

   Si son anguiles veres les tindrem uns quinze minuts, però si son normals en uns deu minuts ja estaran cuites.


Bon profit!!!

Altres receptes

2 comentarios

  1. Sóc de les que no n'ha menjat mai però la preparació m'ha encantat i com tu dius si aquestes les tingués a taula no les rebutjaria.

    ResponElimina
  2. Que bones son les anguiles en suc... tan del nostre terreny
    Som veins...
    Una ampostina

    ResponElimina