PASTA DE FULL AMB GAMBES

Per 15:36 , ,

Ingredients:



-          Pasta de full.
-          Albergínia escalivada.
-          Llagostins de la Ràpita.
-          Sal maldon.
-          Oli.
-          Fulles d’alfàbrega.
-          Parmesà rallat.






Elaboració:


Agafem una placa de pasta de full i la tallem en quadrats per fer racions individuals,
Punxarem per damunt i pintarem amb ou batut.

Enfornarem fins que sigui la pasta cuita.






Mentrestant preparem l’oli d’alfàbrega.
A un got batedor posem un bon rajolí d’oli i unes fulles d’alfàbrega i ho triturem. Reservarem.  

Traurem la pasta de full i posem a sobre l’albergínia escalivada, els llagostins pelats i unes fulles d’alfàbrega.






Tirem pel damunt la sal maldon i lo rajolí d’oli .
Enfornarem uns 5 minuts a 160 graus per coure els llagostins i escalfar l’albergínia.
Traurem del forn i li tirem lo parmesà rallat per damunt.




Bon profit !!!

Altres receptes

1 comentarios

  1. La pasta de full m'agrada molt tant en dolç com en salat, i la teva recepta te que estar bonissima amb els ingredients que has utilitzat. Té molt bona presentació.
    Petons

    ResponElimina