ROSTIT DE CABRIT
Aquesta recepta va dedicada al meu company Víctor per que tingui molta sort al bar que s’ha obert a Amposta, on la seva especialitat es lo cabrit a la brasa.
Aquí vos deixo la seva direcció , no deixeu de provar-ho.
Braseria/ bar Quijote,
C/ Zamora Amposta
Tel. 977700016
INGREDIENTS:
- 1 Cabrit tallat a trossos per cassola.
- 2 Alls.
- 1 Fulla de llorer.
- 3 Claus.
- 1 gotet d’aigua (uns 200 ml.).
- 1 Copa de Moscatell (uns 100 ml.).
- Un polsim de canyella.
- Sal.
- Pebre.
- 2 Cebes
- 1 Branca de julivert.
- Oli d’oliva.
ELABORACIÓ:
Salpebrem el cabrit tallat a trossos i reservem. Netegem la ceba i els alls. Agafem una cassola i li afegim un bon rajolí d’oli d’oliva, posem el cabrit , la ceba, els alls, i totes les especies(tot en cru) i fiquem el foc suau.
Anem remenant la carn de la cassola fins que agafem un color torradet i al cap de més o menys 10 minuts li afegim el gotet d’aigua i la copa de moscatell.
Tapem la cassola i deixem coure a poc foc, remenant de quant en quant la carn per que no se’ns enganxi.
Quan la carn estigui cuita (al voltant d’unes 2 hores) destapem la cassola i deixem reduir el suc fins que sols quedi l’oli. Rectifiquem de sal i apaguem el foc. I ja està llest per disfrutar!!.
BON PROFIT!!!
2 comentarios
Molta sort al Victor! Té un aspecte fantàstic aquest cabrit... um que bo!
ResponEliminaPetons
El cabrit és un dels meus plats preferits. Jo sempre el faig al forn, però a la cassola també té molt bona pinta. Si anem per Amposta, tindrem en compte el bar del Víctor!
ResponEliminaPetonets!
Anna