ROSTIT DE CABRIT

Per 09:37 ,



Aquesta recepta va dedicada al meu company Víctor per que tingui molta sort al bar que s’ha obert a Amposta, on la seva especialitat es lo cabrit a la brasa.

Aquí vos deixo la seva direcció , no deixeu de provar-ho.

Braseria/ bar Quijote,
 C/ Zamora Amposta
Tel. 977700016







INGREDIENTS:

-          1 Cabrit tallat a trossos per cassola.
-          2 Alls.
-          1 Fulla de llorer.
-          3 Claus.
-          1 gotet d’aigua (uns 200 ml.).
-          1 Copa de Moscatell (uns 100 ml.).
-          Un polsim de canyella.
-          Sal.
-          Pebre.
-          2 Cebes
-          1 Branca de julivert.
-           Oli d’oliva.









ELABORACIÓ:


            Salpebrem el cabrit tallat a trossos i reservem. Netegem la ceba i els alls. Agafem una cassola i li afegim un bon rajolí d’oli d’oliva, posem el cabrit , la ceba, els alls, i totes les especies(tot en cru) i fiquem el foc suau.

            Anem remenant la carn de la cassola fins que agafem un color torradet i al cap de més o menys 10 minuts li afegim el gotet d’aigua i la copa de moscatell.

            Tapem la cassola i deixem coure a poc foc, remenant de quant en quant la carn per que no se’ns enganxi.

            Quan la carn estigui cuita (al voltant d’unes 2 hores) destapem la cassola i deixem reduir el suc fins que sols quedi l’oli. Rectifiquem de sal i apaguem el foc. I ja està llest per  disfrutar!!.




            BON PROFIT!!!

Altres receptes

2 comentarios

  1. Molta sort al Victor! Té un aspecte fantàstic aquest cabrit... um que bo!
    Petons

    ResponElimina
  2. El cabrit és un dels meus plats preferits. Jo sempre el faig al forn, però a la cassola també té molt bona pinta. Si anem per Amposta, tindrem en compte el bar del Víctor!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina