EMPERADOR EN SALSA VERDA

Per 14:00 , ,

Ingredients:

-          1 kg d’emperador.
-          ½ l de fumet de peix.
-          1 ceba.
-          Alls.
-          Un bon manoll de julivert.
-          Oli d’oliva.
-          Sal
-          1 copa de vi blanc.
-          Farina.













Elaboració:


Tallem el peix a rodanxes i reservem.

Salem el peix i després el passem per la farina per fregir-lo un moment. El traurem de la cassola i tirem la ceba i els alls ben picats.

Un cop ben saltejat li afegim la copeta de vi i deixem reduir.









Incorporem el peix i tirem un parell de cassos de brou calent i deixem coure a foc suau.
Rectifiquem de sal i voltem les rodanxes de peix.

Quant es cuit el peix afegim lo julivert ben picat per damunt i ja es pot servir.




Bon profit !!!

Altres receptes

2 comentarios

  1. aquesta salseta té que estar boníssima!!
    Petons

    ResponElimina
  2. quins trossos més macos Francesc!!! petonets

    ResponElimina