EMPERADOR EN SALSA VERDA
Ingredients:
- 1 kg d’emperador.
- ½ l de fumet de peix.
- 1 ceba.
- Alls.
- Un bon manoll de julivert.
- Oli d’oliva.
- Sal
- 1 copa de vi blanc.
- Farina.
Elaboració:
Tallem el peix a rodanxes i reservem.
Salem el peix i després el passem per la farina per fregir-lo un moment. El traurem de la cassola i tirem la ceba i els alls ben picats.
Un cop ben saltejat li afegim la copeta de vi i deixem reduir.
Incorporem el peix i tirem un parell de cassos de brou calent i deixem coure a foc suau.
Rectifiquem de sal i voltem les rodanxes de peix.
Quant es cuit el peix afegim lo julivert ben picat per damunt i ja es pot servir.
Bon profit !!!
2 comentarios
aquesta salseta té que estar boníssima!!
ResponEliminaPetons
quins trossos més macos Francesc!!! petonets
ResponElimina