CONSOMÉ DE DAURADA
Ingredients:
-
2 moixarres (daurades) de 500gr.
-
Morralla de peix per fer fumet.
-
1 branca julivert.
-
1 pataca.
-
1 ceba.
-
1 carlota.
Per
la picada.
-
1 all.
-
Mitja ceba.
-
1 tomata.
-
oli i una cullereta de mantega.
-
1 llesca de pa torrat.
-
4 o 5 ametlles torrades
Elaboració:
Poseu tot a l'olla
per fer el fumet.
Un cop el fumet
fet,el coleu i reserveu les daurades.
Agafem una olla i
la posem al foc amb un rajolí d'oli. Mentrestant fem una picada al
morter amb el julivert,l'all, la ceba,el pa,les ametlles i la tomata
o piquem ben picat.
Sofregim la picada
remenant per a que no es cremi, i si és necessari afegim una mica de
fumet. Desmolleu la daurada (vigileu molt amb les espines) i les
afegim a la picada. Dos voltes i afegim el fumet. Esperem a que
arrenqui el bull i ja es pot servir.
Podeu afegir ou
picat o unes gambetes.
BON
PROFIT!!!!!
4 comentarios
Que bo! I ben calentet és el que be de gust ara! petons
ResponEliminaUn consomé boníssim...amb aquest peixet tan bo ha de ser irresistible!
ResponEliminaOOOOOhhh!!!! Què bo ha de ser!!! Em puc imaginar l'oloreta........
ResponEliminaPetons,
Olga
Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I am
ResponEliminawaiting for your further post thank you once again.
Also visit my blog; seo Google (google.com)