CONSOMÉ DE DAURADA

Per 00:30 , ,




Ingredients:


- 2 moixarres (daurades) de 500gr.
- Morralla de peix per fer fumet.
- 1 branca julivert.
- 1 pataca.
- 1 ceba.
- 1 carlota.









Per la picada.
- 1 all.
- Mitja ceba.
- 1 tomata.
- oli i una cullereta de mantega.
- 1 llesca de pa torrat.
- 4 o 5 ametlles torrades








Elaboració:

Poseu tot a l'olla per fer el fumet.
Un cop el fumet fet,el coleu i reserveu les daurades.
Agafem una olla i la posem al foc amb un rajolí d'oli. Mentrestant fem una picada al morter amb el julivert,l'all, la ceba,el pa,les ametlles i la tomata o piquem ben picat.
Sofregim la picada remenant per a que no es cremi, i si és necessari afegim una mica de fumet. Desmolleu la daurada (vigileu molt amb les espines) i les afegim a la picada. Dos voltes i afegim el fumet. Esperem a que arrenqui el bull i ja es pot servir.
Podeu afegir ou picat o unes gambetes.






BON PROFIT!!!!!






























Altres receptes

3 comentarios

  1. Que bo! I ben calentet és el que be de gust ara! petons

    ResponElimina
  2. Un consomé boníssim...amb aquest peixet tan bo ha de ser irresistible!

    ResponElimina
  3. OOOOOhhh!!!! Què bo ha de ser!!! Em puc imaginar l'oloreta........
    Petons,
    Olga

    ResponElimina