CORASSONS

Per 10:54 ,


L'altre cap de sentmana, conversant amb la meva filla, ens van aflorar les ganes de menjar les típiques coquetes que de tant en tant ronden per casa.
Aquestes coquetes per Sant Blai solen ornar moltes de les taules de les cases d'aquí Tortosa ja que, a més de ser típiques, són dolçament delicioses.

Espero que us atreviu a fer-les, triomfareu!



INGREDIENTS

800 gr. de farina de blat
200 gr. de farina d'ametlla
250 gr. d'oli d'oliva
200 gr. de sucre blanc
4 ous
Pell d'una llima ratllada
4 paperets de graciosa (2 blancs + 2 blaus)
Esperit de llimona




- Font recepta: Úrsula.  




ELABORACIÓ

Per començar, en un recipient posem els ous, l'oli, el sucre i ho barrejarem tot bé.

Tot seguit, afegirem la pell de la llima ratllada, els paperets de graciosa i unes tres o quatre gotes d'esperit de llimona. Un cop ho haguem incorporat, afegirem la farina d'ametlla i més tard la farina de blat. Aquesta l'afegirem a petites tongades, deixant que s'integri de mica en mica.





Hem d'aconseguir una textura que es pugi amassar sense problemes, per això si veieu que sobra farina no us preocupeu. Les mesures varien segons la mida dels ous. 

Per últim, extendrem la massa i amb l'ajuda d'un tallapastes li donarem forma i ho enfornarem a 160ºC fins que estiguin daurades. 

BON PROFIT!

Altres receptes

6 comentarios

  1. Deliciosos!!! Un dels nostres millors dolços!!!!
    Petons!
    Olga

    ResponElimina
  2. Grazie per la condivisione di un pensiero tale fastidioso , pezzo di
    scrittura è buona , ecco perché ho ​​letto completamente

    My webpage :: bookofra

    ResponElimina
  3. Molt bon blog veí del altra part....

    ResponElimina
  4. Han quedat deliciosos! En faré una altra tanda per veure si duren més. Gràcies per la recepta!!

    ResponElimina