TRUITA LLETJA DE XOCOLATA

Per 14:10 ,


Amb aquesta recepta participo a memòries d’una cuinera que aquest mes ens han proposat que féssim truites, jo he penjat aquesta que ha segut extreta del llibre bocados de Arzak. Sols esperar que sigui del vostre gust i que a mi em va agradar moltíssim.


Ingredients:

Para los fideus de melmelada de préssec amb fruit de la passió.

-          50 g de melmelada de préssec amb fruit de la passió.
-          10 g de sucre.
-          0.5 g de agar-agar.
-          1 fulla de gelatina.( 2 g)

Per fer la truita.

-          3 ous.
-          75 g de sucre.
-          75 g de cobertura de xocolata.
-          6 g de cacau en pols.












Elaboració:


Per fer els fideus:

Per fer los fideus de préssec amb fruita de la passió amb de bullir la melmelada amb lo sucre i desprès afegir-hi  agar-agar i sense deixar de remenar tindrem uns instants al foc.

Mentrestant hidratarem la fulla de gelatina amb aigua freda.

Fora del foc afegirem la gelatina a la mescla anterior i remenarem fins mesclar-se tot.

Un cop quallat, tallar-ho en fideus gruixuts.












Per fer la truita:

            Mesclem be tots els ingredients en un bol. Fer una truita normal introduint en el seu interior els fideus de melmelada . Ha de quedar sucosa.




Bon profit !!!




Altres receptes

5 comentarios

  1. molt bé Francesc!!! saps que hi han moltes receptes dolces??? m'estan entrant ganes de fer-ne una!!! petonets i gràcies per participar!!!

    ResponElimina
  2. La teva sense dubte ha quedat ben sucosa!!!!!! Una proposta dolça excel·lent. Petons,

    ResponElimina
  3. Una truita dolça.... mmmmmMMMmm que bona!!
    Petons

    ResponElimina
  4. A mí no hem sembla FEA, pero es ben cert que a voltes el mes lleig es el que té el COR més TENDRE com potser el d'aquesta TRUITA
    GRACIES per a TOT AMIC:)

    ResponElimina
  5. Francisco, muy original tu tortilla de chocolate.
    Me gusta mucho.
    Besos

    ResponElimina