CEPS ARREBOSSATS
Ingredients:
-
Un parell o tres de ceps.
-
Farina.
-
Un parell d'ous.
-
Pa rallat.
-
Oli.
Elaboració:
-
Netejarem
els ceps i els filetejarem no molt fins, de uns tres o quatre
mil·límetres, i
els
salpebrem.
-
Passarem les làmines
de
ceps
per la farina després per l'ou i finalment pel pa rallat.
-
Tot seguit escalfarem
l'oli a una paella i quant sigui ben calent començarem a fregir-los.
-
S'han de menjar ben calents.
-
Com
podeu comprovar aquesta recepta es molt senzilla de realitzar però
no per aixo deixa de ser bonissima.
BON
PROFIT!!!!!
4 comentarios
Ondia, que bons! Mai havia vist els ceps arrebosats, pero han de ser molt bons. Petons
ResponEliminaNo els he provat mai així! Segur que estan boníssims! petons
ResponEliminaMira que havia vist plats amb ceps, però arrebossats mai!!! Quina pinta més deliciosa!
ResponEliminaPerò quina delícia deu ser aquest plat!!! És la primera vegada que veig uns bolets arrebossats!!!! MMmmmmm.......
ResponEliminaPetons,
Olga