FRICANDÓ
Ingredients:
-
1 kilo de carn de vedella tallada a filets finets. (en lo meu cas
tall rodó)
-
4 alls.
-
5 tomates de penjar.
-
un grapadet d'ametlles torrades.
-
un grapat de julivert.
-
una rama de farigola.
-
una dotzena de rovellons.
-
dos ous.
-
sal i oli.
Elaboració:
-
Es salpebra los filets de carn, es passen per l'ou batut i desprès
pel pa rallat i es marca.
En
un morter farem la picada de julivert, all, les tomates rostides i
les ametlles, tot ben picat.
Després,
a la cassola que em rostit la carn, li tirarem la picada. Un cop
sofregida li afegirem los rovellons i una mica d'aigua per que no
s'agarre a la cassola.
Quant
arrenqui el bull li afegirem la carn, la rameta de farigola i la sal
al gust.
Deixarem
bullir un moment i ja es pot servir.
Ja
veureu com la salsa queda molt gustosa, aixo es degut a que em
arrebossat la carn amb ou i pa rallat i em rostit les tomates.
BON
PROFIT!!!!!
3 comentarios
El fricandó és una manera de menjar la vedella que ens encanta. La darrera manera que hem descobert i que ens ha agradat molt és el romesco de fricandó.
ResponEliminaExcel·lent plat Francesc!!
PTNTS
Dolça
T'ha quedat espectacular!! Quin plat tant bo! petons
ResponEliminaDeliciós!!!! Un plat dels tradicionals que sempre és èxit assegurat. Quina bona pinta que fa!!! Ara mateix sucaria un trosset de pa en aquesta salsa!!! mmmmmm.....
ResponEliminaPetons,
Olga