FRICANDÓ

Per 10:20 ,





Ingredients:


- 1 kilo de carn de vedella tallada a filets finets. (en lo meu cas tall rodó)
- 4 alls.
- 5 tomates de penjar.
- un grapadet d'ametlles torrades.
- un grapat de julivert.
- una rama de farigola.
- una dotzena de rovellons.
- dos ous.

- sal i oli.








Elaboració:


- Es salpebra los filets de carn, es passen per l'ou batut i desprès pel pa rallat i es marca.
En un morter farem la picada de julivert, all, les tomates rostides i les ametlles, tot ben picat.
Després, a la cassola que em rostit la carn, li tirarem la picada. Un cop sofregida li afegirem los rovellons i una mica d'aigua per que no s'agarre a la cassola.






Quant arrenqui el bull li afegirem la carn, la rameta de farigola i la sal al gust.
Deixarem bullir un moment i ja es pot servir.
Ja veureu com la salsa queda molt gustosa, aixo es degut a que em arrebossat la carn amb ou i pa rallat i em rostit les tomates.





 BON PROFIT!!!!!


























Altres receptes

3 comentarios

  1. El fricandó és una manera de menjar la vedella que ens encanta. La darrera manera que hem descobert i que ens ha agradat molt és el romesco de fricandó.
    Excel·lent plat Francesc!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. T'ha quedat espectacular!! Quin plat tant bo! petons

    ResponElimina
  3. Deliciós!!!! Un plat dels tradicionals que sempre és èxit assegurat. Quina bona pinta que fa!!! Ara mateix sucaria un trosset de pa en aquesta salsa!!! mmmmmm.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina