CEPS ARREBOSSATS

Per 08:44 ,





Ingredients:


- Un parell o tres de ceps.
- Farina.
- Un parell d'ous.
- Pa rallat.
- Oli.












Elaboració:



- Netejarem els ceps i els filetejarem no molt fins, de uns tres o quatre mil·límetres, i els salpebrem.
- Passarem les làmines de ceps per la farina després per l'ou i finalment pel pa rallat.
- Tot seguit escalfarem l'oli a una paella i quant sigui ben calent començarem a fregir-los.









- S'han de menjar ben calents.
- Com podeu comprovar aquesta recepta es molt senzilla de realitzar però no per aixo deixa de ser bonissima.






BON PROFIT!!!!!























Altres receptes

4 comentarios

  1. Ondia, que bons! Mai havia vist els ceps arrebosats, pero han de ser molt bons. Petons

    ResponElimina
  2. No els he provat mai així! Segur que estan boníssims! petons

    ResponElimina
  3. Mira que havia vist plats amb ceps, però arrebossats mai!!! Quina pinta més deliciosa!

    ResponElimina
  4. Però quina delícia deu ser aquest plat!!! És la primera vegada que veig uns bolets arrebossats!!!! MMmmmmm.......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina