CROQUETES DE PERNIL

Per 02:52 , ,





Ingredients:


- 200 g de pernil picat, (jo, aprofito els retalls de pernil pròxims a l'os).
- 80 g de ceba picada.
- 50 g d'oli d'oliva.
- 100 g de mantega.
- 150 g de farina.
- 200 ml de nata.
- 150 ml de brou d'au suau.
- 450 ml de llet aprox.
- nou moscada.
- pa ratllat.
- ou.

- sal.







Elaboració:


- Traiem els retalls de pernil de l'os i els esmicolen en la picadora però sense fer un puré.


- En una paella posem l'oli i la mantega, sofregim la ceba tallada ben petita fins que estigui cuita, afegim la farina i remenem bé, deixarem que es torri (la farina) per que no tingui gust de crua.







 - Seguidament afegim la nata , el brou i la llet a poc a poc i sense deixar de remenar per desfer tots els grumolls. Remenem constantment per que vagi espessint (em de tenir en compte que fem croquetes i per tant la massa ha de ser ben espesa) , llavors ratllem la nou moscada i afegim el pernil, remenem be per incorporar-lo a la beixamel.


- Quan la massa es ben espessa l'aboquem a una safata i la tapem amb film tenint en compte de que toqui a la farsa per que no es resseque.


- Deixem reposar unes 10 hores a la nevera per refredar la massa.










- Amb dues culleres (o amb les mans) farem les croquetes i les reservarem.


- A l'hora d'arrebossar primer passem per la farina, després per ou batut i després pel pa ratllat i ja es poden fregir.


- Un petit truco: si un cop arrebossades amb el pa les posem una mitja hora al congelador, agafem cos, quedem de forma més bonica i no es desfan tant al moment de fregir-les.







 BON PROFIT!!!!!


















Altres receptes

2 comentarios